Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 089

Codul produsului: 2395
Soldul stocului: mult
26 ron
5,23 €
5,64 $
(4)
34 cumpărat

Cantitate:

(4)
34 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 181
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E42
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 089
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-10-18 12:13:49
3

Curent

GlobalFashion

Bună ziua, ne pare rău să aflăm că nu sunteți mulțumit de achiziția dumneavoastră. Sperăm că printre sortimentele noastre veți găsi ceva care să vă convină și să vă mulțumească! Vă dorim numai achiziții reușite și bună dispoziție! Cu sinceritate, echipa Global Fashion.

2023-09-13 14:26:59
5

2023-05-18 08:39:35
3

Lacul de unghii a venit în gri în loc de roz.

GlobalFashion

Ne pare rău să aflăm că v-ați confruntat cu această situație. Asamblarea comenzilor, logistica și toate celelalte acțiuni cu mărfurile nu intră în sfera noastră de influență. Din păcate, nu putem controla și verifica ce fel de bunuri veți primi de la depozitul Wildberries, iar un rating scăzut al produsului strică doar ratingul vânzătorului, dar nu se reflectă în niciun caz asupra angajaților depozitelor din piață. Puteți lăsa feedback-ul dvs. despre activitatea Wildberries în cabinetul personal în secțiunea "Apeluri". Cu respect, echipa Global Fashion.

2022-04-10 12:21:47
2

A venit în culoarea greșită

GlobalFashion

Bună ziua, ne pare rău să auzim despre această situație. Cu toate acestea, nu există niciun motiv pentru a retrograda vânzătorul. Comenzile dvs., asamblarea, logistica și toate celelalte acțiuni cu bunurile sunt în afara zonei noastre de influență. Puteți lăsa un feedback despre activitatea serviciului de livrare Wildberries în cabinetul personal în secțiunea "Apeluri", puteți, de asemenea, să verificați bunurile atunci când le primiți la punctul de livrare și să le respingeți dacă găsiți probleme. Sperăm pentru înțelegere și eliminarea acestui feedback, deoarece nu este direct legat de calitatea bunurilor. Cu stimă, echipa Global Fashion.

2018-12-10 16:47:57
5

Очень большой выбор лаков! Супер! Всё для ногтей! Рекомендую!

2018-12-10 16:47:57
5

Selecție foarte mare de lacuri! Super! Toate pentru unghii! Recomandat!

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanentă BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 089 este una dintre cele mai căutate culori în ceea ce privește îngrijirea unghiilor. Această ojă este fabricată după cele mai înalte standarde de calitate și oferă un aspect elegant și durabil unghiilor tale.

Unul dintre avantajele majore ale ojei semipermanente BLACK ELITE este acela că promite să ofere o rezistență îndelungată, fără a se ciobi sau a se descuama rapid. Culoarea 089 este un negru intens și strălucitor, care va încorpora cu succes eleganța și stilul în orice outfit.

Aplicația ojei semipermanente BLACK ELITE este foarte simplă și rapidă. Înainte de a aplica culoarea ta preferată, asigură-te că unghiile tale sunt curate și bine uscate. După aplicarea stratului de bază, aplică două straturi de ojă semipermanentă BLACK ELITE și lasă să se usuce. Pentru a asigura o durabilitate mai mare a ojei, aplică un strat final de lac top coat. După aceasta, unghiile tale vor fi pregătite pentru a rezista pericolului de zgâriere sau ciobire pentru cel puțin 2-3 săptămâni.

Oja semipermanentă BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 089 este recomandată de specialiști pentru unghiurile frumoase și rezistente. Fie că trebuie să îți pregătești unghiile pentru o ocazie specială sau că vrei să îți păstrezi unghiile impecabile, această ojă este alegerea perfectă.