Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 068

Codul produsului: 2386
Soldul stocului: mult
26 ron
23,40 ron
-10%
5,22 €
5,58 $
(3)
67 cumpărat

Cantitate:

(3)
67 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 203
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E44
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 068
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-08-23 15:37:32
1

2023-08-11 12:15:28
5

Super!!!!!

GlobalFashion

Bună ziua! Vă mulțumim că ați ales produsele companiei noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive de la achiziția dvs. Vă mulțumim pentru feedback-ul dvs., ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim achiziții de succes și bună dispoziție! Adăugați marca noastră la favoritele dvs. (faceți clic pe inima sau pe "Like" în colțul din dreapta sus al paginii mărcii) pentru a fi primii care primesc notificări despre noile produse. Cu respect, echipa Global Fashion.

2023-01-29 18:55:21
2

Dansând cu tamburină ... 3 straturi și strălucește, nivelare slabă. Deși am luat o bază de la ei, este de top, dar acest lac g (((( jignire foarte mult . Nu recomand numărul 68.

GlobalFashion

Bună ziua, ne pare rău să aflăm că nu sunteți mulțumit de achiziția dumneavoastră. Sperăm că printre sortimentele noastre veți găsi ceva care să vă convină și să vă mulțumească! Vă dorim numai achiziții reușite și bună dispoziție! Cu sinceritate, echipa Global Fashion.

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Gel-lac BLACK ELITE (8 ml) – este un profesionist trifazat sistem de gel-lac, care combină cele mai bune proprietăți profesionale de lacuri de unghii și моделирующих geluri.

Principalele avantaje ale gel-lacuri Global Fashion BLACK ELITE

  • raportul optim de prețuri rezonabile și de înaltă calitate premium;

  • unic sigură formulă proiectat luând în considerare caracteristicile individuale de unghii de diferite tipuri;

  • perfect lucios luciu;

  • simplitatea și ușurința de utilizare;

  • polimerizare în UV, LED sau hibrid lampa CCFL;

  • menținerea îndelungată luminos și o nuanță;

  • rezistenta mare la deteriorări mecanice, lipsa de chips-uri și zgârieturi de-a lungul timpului sosete;

  • paleta bogată moderne, elegante nuante. Schema de culori este prezentată ca calmi pastel, naturale, cât și luminoase, pline de nuanțe;

  • o varietate de texturi gel lacuri Global Fashion BLACK ELITE (lucioase, шиммерные, глиттерные etc.) pentru a satisface cele mai sofisticate gust și va concura cu multe renume mondial marca unghiei de industria;

  • ușor și rapid de scoaterea gel lac.

Produse asemănătoare
Oja semipermanenta BLACK ELITE de la Global Fashion este un produs de calitate superioara care ofera un aspect profesional unghiilor. Aceasta oja se remarca prin lunga sa durata de viata, ceea ce o face sa devina preferata multor persoane care isi doresc sa aiba unghiile frumoase si ingrijite timp indelungat.

Aceasta solutie este destinata sa fie aplicata pe unghia naturala sau pe extension, iar rezultatul final poate sa devina un veritabil accesoriu de moda. Sofera un aspect extrem de naturale si matasos, aceasta oja nu se ciobește si nu se decoloreaza timp de cateva saptamani, fiind ideala pentru a evita schimbarea frecventa a culorii.

Oja semipermanenta BLACK ELITE este disponibila in nuante intense si luminoase, creand astfel o paleta de culori variata. Sunt disponibile numeroase nuante de rosu, roz, albastru, verde, caramiziu, aurii si argintii, oferind posibilitatea de a le combina dupa propriul gust.

Aplicarea acestei oje este foarte simpla si se poate face chiar la tine acasa. Pentru a obține rezultate excelente, este necesar sa urmezi pasii corecti si sa utilizezi instrumentele corespunzatoare. Oja se aplica in mai multe straturi subtiri, pentru a evita aparitia unor bulgari sau neregularitati pe unghii.

Cu Oja semipermanenta BLACK ELITE de la Global Fashion ai garantia unei manichiuri perfecte pentru saptamani intregi!