Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 112

Codul produsului: 2382
Soldul stocului: mult
26 ron
5,23 €
5,67 $
41 cumpărat

Cantitate:

41 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 186
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E54
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 112
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Atunci când vine vorba de îngrijirea unghiilor, oja semipermanentă reprezintă una dintre cele mai populare opțiuni. Unghiile frumos colorate pot transforma complet un aspect și pot aduce un plus de încredere. Din acest motiv, mulți dintre noi sunt în permanentă căutare a celor mai bune opțiuni. În această categorie intră și oja semipermanentă BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 112.

Oja BLACK ELITE vine cu o formulă specială, ce o face să reziste la uzură și la efectele dăunătoare ale factorilor exteriori. Datorită acestei formule, oja semipermanentă Global Fashion va rămâne pe unghia ta timp de aproape trei săptămâni, fără să se clintească nici măcar un milimetru.

Cu o gamă largă de culori și nuanțe disponibile, oja semipermanentă BLACK ELITE se potrivește perfect cu orice stil vestimentar și cu orice ocazie. Fie că ești în căutarea unei culori mai sobere sau a uneia mai îndrăznețe și stimulante, cu siguranță vei găsi exact ceea ce îți dorești în cadrul gamei Global Fashion.

Fiind una dintre cele mai populare opțiuni de pe piața de produse de îngrijire a unghiilor, oja semipermanentă BLACK ELITE este una dintre cele mai bune alegeri pentru o manichiură profesională și de lungă durată. Ai grijă ca unghiile tale să arate senzațional și să fie în culori la modă, folosind produsele BLACK ELITE Global Fashion!