Slider design MN 12 alb 20

Codul produsului: 13413
Soldul stocului: nu avem în stoc
10 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Dimensiunile
Lungimea 10.30
Lăţimea 5.30
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Slider design MN 12 alb 20 este o decoratiune moderna si eleganta pentru unghiile tale. Acesta este extrem de versatil si poate fi folosit pentru o varietate de stiluri si ocazii.

Acest slider are un fundal alb, ceea ce il face perfect pentru a fi folosit in combinatie cu alte culori sau designuri. Imaginea este formata dintr-un model abstract, care poate fi interpretat in mai multe feluri. Astfel, poti sa-l folosesti atat pentru o manichiura simpla, cat si pentru una mai elaborata.

Aplicarea acestui slider este foarte simpla. Trebuie doar sa il taii la dimensiunea dorita, sa-l aplici pe unghie si sa il fixezi cu ajutorul unui varf de lemn sau al unei pensete. Este important sa te asiguri ca slider-ul este perfect fixat pe unghie, pentru a-l proteja de actiunea lacului de unghii sau a altor produse pentru unghii.

Slider design MN 12 alb 20 este perfect pentru a-ti exprima personalitatea prin intermediul manichiurii tale. Poti sa-l folosesti pentru petreceri, intalniri romantice sau activitati zilnice.

In concluzie, daca iti doresti o manichiura moderna si originala, atunci Slider design MN 12 alb 20 este alegerea perfecta pentru tine. Cu acest slider, vei fi in pas cu ultimele tendinte in materie de nail art si vei putea sa-ti exprimi creativitatea prin intermediul manichiurii tale.