Slider design NY 154 20

Codul produsului: 13406
Soldul stocului: nu avem în stoc
22 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 8
Dimensiunile
Lungimea 10.30
Lăţimea 5.30
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Slider designul NY 154 20 oferă posibilitatea de a crea modele uimitoare pe unghii, transformând aspectul lor în unul modern și atrăgător. Acest slider design este pentru unghiile mici și este perfect pentru a adăuga un plus de pizaz oricărei manichiuri.

Astfel de abtibilduri pot fi utilizate simplu și rapid, datorită faptului că nu necesită nici un fel de pregătire specială a unghiilor. Tot ce trebuie să faci este să aplici baza de lac pentru unghii și să aștepți până când aceasta se usucă complet. Apoi, aplici stickerul si îl prinzi bine pe unghie, ajutându-te de o pensulă și de o spatulă, pentru a evita apariția de bule de aer. Aplici un lac de fixare și aștepți să se usuce, apoi manichiura ta este gata. Este atât de simplu!

Slider designul NY 154 20 este inspirat din stilul modern din New York și aduce pe unghii design-uri abstracte și liniare, în tonuri de roz și gri, care vor încânta orice fashionistă. Aceste decorațiuni pentru unghii pot fi folosite pentru a-ți aduce aminte de relaxarea și de viața intensă a marilor orașe.

În plus, acestea sunt foarte practice, și pot fi folosite pentru a-ți schimba designul manichiurii fără a merge la salonul de înfrumusețare și fără să pierzi timpul tău prețios. Acum ai posibilitatea de a-ți decora unghiile in timp ce vezi un film sau stai confortabil pe canapea, iar manichiura ta va arăta excelent și va fi stilată.

Pe scurt, slider designurile sunt accesoriile perfecte pentru a-ți decora unghiile cu design-uri noi și atractive. Slider designul NY 154 20 este perfect pentru unghiile scurte și va adauga un plus de stil oricărei manichiuri. Folosește aceste abtibilduri și fă-ți unghia sa strălucească precum un diamant în lumina soarelui de dimineață.