Design glisor L 164 20

Codul produsului: 13382
Soldul stocului: nu avem în stoc
23 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Design glisor L 164 20 - Caracteristici şi beneficii

Designul glisor L 164 20 este ideal pentru a fi utilizat în mobilierul de birou şi în cel de locuinţă, deoarece se integrează perfect în orice stil de design interior. Acest glisor este un element simplu şi practic, care permite deschiderea şi închiderea uşilor sau sertarelor cu uşurinţă, fără a necesita prea multă forţă.

Glisorul L 164 20 are o lungime de 33 mm şi o încărcare maximă de 20 kg. Este fabricat din oţel zincat, ceea ce îi conferă o rezistenţă şi o durabilitate sporite în timp. De asemenea, este echipat cu roţi din cauciuc, ceea ce îi permite să se deplaseze uşor şi fără zgârieturi pe suprafeţele delicate.

Montarea glisorului L 164 20 este foarte simplă şi poate fi realizată cu ajutorul unei şurubelnite şi a unui burghiu. Acesta este potrivit pentru majoritatea tipurilor de sertare sau uşi, oferind o rezistenţă şi o siguranţă maximă în utilizare.

Graţie designului său modern şi eficient, glisorul L 164 20 se integrează uşor în orice tip de mobilier, oferindu-i acestuia un aspect estetic şi funcţional deosebit. De asemenea, fiind un produs de calitate superioară, glisorul L 164 20 oferă o lungă durată de viaţă şi o utilizare sigură şi confortabilă.

În concluzie, glisorul L 164 20 este un element esenţial pentru mobilierul de birou sau de locuinţă, care oferă o serie de beneficii şi avantaje, precum rezistenţa, durabilitatea, designul deosebit şi uşurinţa în utilizare. Alegeţi glisorul L 164 20 pentru a vă îmbunătăţi mobilierul şi pentru a vă bucura de o experienţă de utilizare eficientă şi plăcută!