Design glisor L 109 20

Codul produsului: 13369
Soldul stocului: nu avem în stoc
10 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 1
Dimensiunile
Lungimea 10.30
Lăţimea 5.30
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Designul glisorului L 109 20 este o alegere excelentă pentru cei care caută o soluție practică și elegantă pentru uși glisante. Acest model se caracterizează prin simplitate și eleganță, iar aspectul său modern îi permite să fie integrat în diferite tipuri de decorațiuni interioare.

Grosimea glisorului este de 20 mm, iar lungimea poate fi adaptată în funcție de nevoile dumneavoastră. Glisorul este un accesoriu foarte practic și versatil, fiind potrivit pentru diferite tipuri de uși glisante, atât pentru cele interioare, cât și pentru cele exterioare.

O altă caracteristică importantă a acestui model este faptul că este prevăzut cu role de calitate superioară, care asigură un mișcare ușoară și silentioasă a ușii glisante.

În plus, glisorul L 109 20 este disponibil în diverse culori, precum argintiu, negru sau alb, astfel încât să puteți alege culoarea potrivită pentru stilul dumneavoastră de decorare interioară.

Această opțiune de glisor este preferată de către designerii de interioare și arhitecții profesioniști datorită calității sale superioare și a designului modern. Decorațiunile pentru uși glisante cu acest glisor sunt acum la îndemâna oricui dorește o soluție practică și elegantă pentru spațiul său.

Pe scurt, designul glisorului L 109 20 este potrivit pentru oricine dorește să își decoreze ușile glisante cu un accesoriu practic și elegant. Calitatea superioară a glisorului îi face o soluție excelentă pentru cei care caută un produs rezistent și durabil în timp și datorită varietatii de culori disponibile, puteți alege cu ușurință o culoare care să se potriveasc cu stilul dvs. de decorare interioară.