Design glisor L 98 20

Codul produsului: 13367
Soldul stocului: nu avem în stoc
21 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 10
Dimensiunile
Lungimea 10.30
Lăţimea 5.30
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Design glisor L 98 20 - perfecțiunea pentru mobilierul tău

Există numeroase elemente care creează un mobilier perfect și unic în casa ta. De la designul formelor și până la alegerea materialelor, toate aceste elemente sunt esențiale pentru a avea o ambianță confortabilă și estetică în încăperea ta. Unul dintre elementele importante care nu trebuie ignorate este design-ul glisorului L 98 20.

Cu ajutorul unui glisor potrivit, mobilierul poate fi mai ușor de deschis și închis, iar mișcarea nu va crea zgomote deranjante. Este important să alegi un glisor de calitate și să îl combinăm cu mobilierul tău pentru a creea o piesă funcțională și estetică.

Designul glisorului L 98 20 este unul dintre cele mai populare modele datorită simplității și performanței sale. Glisorul L 98 20 oferă funcționalitate excelentă. Este ideal pentru sertare și uși la dulapuri în bucătărie, birou sau dormitor. Acest glisor poate suporta o greutate de până la 45 kilograme.

Mai mult decât atât, designul elegant al acestui glisor se potrivește perfect cu mobilierul de calitate de pe piață. Este disponibil în culorile albe și argintii; alegerea culorii depinde de culoarea mobilierului dvs. În plus, designul său tip “push to open” elimină necesitatea unor mânere suplimentare.

Pentru a asigura o montare ușoară, glisorul L 98 20 este prevăzut cu găuri de montare pentru șuruburi. Acest lucru înseamnă că, indiferent de nivelul de calificare, orice persoană poate fixa cu ușurință glisorul.

Nu contează dacă schimbi mobilierul întregii case sau doar o mică parte a acestuia, adăugarea glisorului L 98 20 va aduce cu siguranță o mai mare funcționalitate și estetică. Este o alegere sigură pentru orice proiect de mobilier și cu siguranță nu vei regreta investiția.

În concluzie, glisorul L 98 20 este o piesă esențială în mobilierul oricărei case. Alegeți designul potrivit și bucurați-vă de un mobilier elegant, funcțional la care veți apela de multe ori și se va dovedi de mare ajutor timp îndelungat.