Design glisor 3D CRYSTAL 3D 1120 20

Codul produsului: 13294
Soldul stocului: nu avem în stoc
5 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 10
Dimensiunile
Lungimea 10.30
Lăţimea 5.30
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Dacă îți place să fii mereu la modă și să îți decorezi unghiile cu cele mai moderne și interesante modele, trebuie să încerci designul glisor 3D CRYSTAL 3D 1120 20.

Această nouă tendință în materie de decorare a unghiilor este incredibil de populară în rândul fashionistelor din întreaga lume și poate transforma apariția oricărei manichiuri intr-unul rafinat și elegant, cu ajutorul unor abtibilduri ce par a fi 3D.

Aceste abtibilduri se aplică pe straturile de bază ale lacurilor de unghii și se evidențiază prin un relief incitant, conferind unghiilor un aspect spectaculos.

Designul glisor 3D CRYSTAL 3D 1120 20 este perfecțiunea în materie de machiaj de unghii, acesta armonizând impecabil cu orice stil vestimentar.

In plus, aceste abtibilduri sunt rezistente și nu se vor deteriora în contactul cu apa sau sub presiune.

Puteti sa va bucurati de ele timp de mai multe săptămâni, oferindu-vă o manichiură de lungă durată, fără a fi nevoita să vă decorați unghiile frecvent.

În concluzie, dacă vreți să atrageți toate privirile și să fiți un trendsetter, designul glisor 3D CRYSTAL 3D 1120 20 este alegerea ideală, o inovație in stilul personalității voastre, este perfect pentru cele care vor să fie mereu în pas cu moda și să-și pună în evidență feminitatea și rafinamentul.