Design glisor 3D CRYSTAL 3D 888 20

Codul produsului: 13281
Soldul stocului: nu avem în stoc
7 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Dimensiunile
Lungimea 10.30
Lăţimea 5.30
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Designul glisorului 3D CRYSTAL 3D 888 20 este unul dintre cele mai populare modele de decoratiuni pentru unghii. Aceasta abtibilduri 3D au fost proiectate pentru a oferi un aspect dramatic si elegant pentru unghiile tale.

Acest set de abtibilduri 3D contine 20 de bucati cu modele diferite, toate avand o stralucire cristalina. Ceea ce face ca aceste abtibilduri 3D sa fie unice este faptul ca sunt concepute pentru a fi aplicate ca glisier pe unghii.

Pentru a utiliza acest design de glisor 3D, trebuie sa urmati urmatorii pasi simpli:

1. Curatarea unghiilor:
Inainte de a aplica glisorul 3D, trebuie sa va curatati unghiile. Asigurati-va ca nu mai exista urme de esente, lotiuni sau grasimi pe unghii. Puteti utiliza si un polizor pentru a netezi suprafetele netede.

2. Decuparea glisorului 3D
Decupati glisorul cu ajutorul unei foarfeci, astfel incat sa se potriveasca dimensiunilor unghiilor tale.

3. Aplicarea glisorului 3D:
Utilizand o pensula aplicatoare, aplicati un strat subtire de lipici pe unghiile dvs. Apoi, imediat dupa, asezati glisorul pe locul unde doriti sa il aplicati.

4. Fixarea glisorului 3D:
Dupa ce ati asezat glisorul, trebuie sa-l fixati cu ajutorul unei pensule fine, apasand usor si asigurandu-va ca acesta se va lipi bine de unghie.

In final, apoi aplicati un strat subtire de lac de unghii pentru a proteja si a imbunatati durabilitatea implementarii glisorului CRYSTAL 3D 888 20.

Acest design de glisor 3D este perfect pentru ocazii speciale sau pentru a-ti decora unghiile in mod elegant si unic. Ceea ce este extraordinar la aceste abtibilduri3D este ca sunt durabile si rezistente la apa si produse chimice, astfel incat le puteti utiliza pentru o perioada indelungata.

In concluzie, daca esti in cautarea unui design unic pentru unghii, atunci glisorul 3D CRYSTAL 3D 888 20 este alegerea perfecta pentru tine. Este usor de aplicat, durabil si ofera un aspect stralucitor perfect pentru orice ocazie!