Design glisor 3D CRYSTAL 3D 757 20

Codul produsului: 13273
Soldul stocului: nu avem în stoc
6 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 11
Dimensiunile
Lungimea 10.30
Lăţimea 5.30
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Designul unghiilor a devenit tot mai inovator și mai interesant în ultimii ani, cu tot felul de motive și modele care sunt acum disponibile. O nouă tehnologie populară în domeniul manichiurii este designul glisor 3D, care oferă o dimensiune suplimentară de adâncime și textură pentru decorarea unghiilor.

Un exemplu excelent de astfel de design glisor este 3D Crystal 3D 757 20, un model spectaculos care poate transforma aspectul oricărei manichiuri. Disponibil într-o varietate de culori și dimensiuni, acestea sunt abtibilduri care se aplică pe unghiile deja vopsite și uscate.

Designul 3D Crystal poate fi aplicat atât pe unghiile naturale, cât și pe unghiile artificiale, făcându-le ideale pentru oricine vrea să adauge un aspect unic și profesional manichiurii lor.

Acestea se aplică foarte ușor, pur și simplu trebuie să le dezlipiți de pe folia de protecție și să le atașați pe unghie folosind apă sau fixativ. Deci, nu aveți nevoie de abilități profesionale de aplicare sau de unelte speciale pentru a face ca manichiura dvs. să arate grozav cu acest design glisor.

Și ce este cel mai important, aceste abtibilduri 3D sunt extrem de durabile, rezistând zilnic utilizării. Acestea sunt destinate să dureze câteva săptămâni înainte de a începe să se estompeze sau să se deterioreze.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unui design glisor nou și interesant pentru manichiura dvs., ar trebui să luați în considerare 3D Crystal 3D 757 20. Aceste abtibilduri cu abilități 3D vor oferi un aspect spectaculos și durabil pentru unghiile dvs. de fiecare dată când le veți utiliza!