Design glisor 3D CRYSTAL 3D 345 20

Codul produsului: 13230
Soldul stocului: nu avem în stoc
6 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 13
Dimensiunile
Lungimea 10.30
Lăţimea 5.30
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Designul glisorului 3D CRYSTAL 3D 345 20 reprezintă o nouă revoluție în lumea modei unghiilor. Acesta combinează două tehnologii: efectul 3D și cristalele, astfel încât unghiile tale vor spune o poveste despre eleganță și sofisticare.

În primul rând, efectul 3D creează o impresie de adâncime și spațialitate pe unghii, astfel încât acestea par că ies în afara suprafeței unghiei. Acest efect poate fi creat cu ajutorul unei soluții speciale care înglobează particule mici de praf de aluminiu și alte pigmenți colorați, formând un pliu tridimensional pe suprafața unghiei.

În al doilea rând, cristalele sunt adăugate pentru a spori strălucirea și intensitatea designului. Acestea pot fi întrebuințate sub formă de aplicări, pentru a accentua contururile designului și a da un aspect mai distinct datelor importante, sau sub formă de plăcuțe de decor 3D, care adaugă un aspect mai luxos și elegant.

Designul glisorului 3D CRYSTAL 3D 345 20 este foarte versatil și poate fi utilizat în multe stiluri de manichiură. Pentru un efect artistic impresionant, se poate adăuga o accentuare discretă sau aplicări sporadice de cristale 3D în jurul pliului 3D, iar pentru un design mai fancy, se poate utiliza o paletă largă de culori, combinând astfel efectul 3D cu cristalele pentru un design fabulous.

În plus, glisorii 3D CRYSTAL 3D 345 20 sunt foarte durabili și pot fi purtați pe termen lung, fără a se deteriora sub influența factorilor externi. Deci, dacă sunteți în căutarea unei manichiuri care are un efect de impact, a unui produs care este la modă și sofisticat și care dă impresia de unghii stilizate profesional, nu mai căutați altceva decât glisorul 3D CRYSTAL 3D 345 20!