Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 062

Codul produsului: 2360
Soldul stocului: mult
26 ron
23,40 ron
-10%
5,22 €
5,57 $
(2)
30 cumpărat

Cantitate:

(2)
30 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 160
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E34
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 062
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2022-11-06 15:07:11
2

Data de expirare este plăcută... mai sunt 6 luni. Verificați data de expirare!!!!

GlobalFashion

Ne pare rău să aflăm că ați fost dezamăgit de calitatea produselor noastre. Sperăm că printre sortimentele noastre veți găsi ceva care să vă convină și să vă mulțumească! Vă dorim numai achiziții reușite și bună dispoziție! Cu stimă, echipa Global Fashion.

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

BLACK NEW 062 E34

**Gel-lac BLACK ELITE (8 ml) – este un profesionist trifazat sistem de gel-lac, care combină cele mai bune proprietăți profesionale de lacuri de unghii și моделирующих geluri.

Principalele avantaje ale gel-lacuri Global Fashion BLACK ELITE

  • raportul optim de prețuri rezonabile și de înaltă calitate premium;

  • unic sigură formulă proiectat luând în considerare caracteristicile individuale de unghii de diferite tipuri;

  • perfect lucios luciu;

  • simplitatea și ușurința de utilizare;

  • polimerizare în UV, LED sau hibrid lampa CCFL;

  • menținerea îndelungată luminos și o nuanță;

  • rezistenta mare la deteriorări mecanice, lipsa de chips-uri și zgârieturi de-a lungul timpului sosete;

  • paleta bogată moderne, elegante nuante. Schema de culori este prezentată ca calmi pastel, naturale, cât și luminoase, pline de nuanțe;

  • o varietate de texturi gel lacuri Global Fashion BLACK ELITE (lucioase, шиммерные, глиттерные etc.) pentru a satisface cele mai sofisticate gust și va concura cu multe renume mondial marca unghiei de industria;

  • ușor și rapid de scoaterea gel lac.

Produse asemănătoare
Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 062 este un produs de calitate superioară folosit în special pentru extinderea unghiilor. Este o ojă semipermanentă de culoare neagră, perfectă pentru orice ocazie. Cu această ojă, unghiile tale vor fi impecabile și vor arată în permanență ca și cum tocmai ai ieșit din salonul de înfrumusețare.

BLACK ELITE este cunoscut pentru faptul că oferă o gamă largă de culori și produse de calitate. Acest produs de ojă semipermanentă este la fel de bun ca oricare alt produs de la BLACK ELITE. Este ușor de aplicat și oferă un finish neted și uniform. Poți fi sigură că nu vei avea probleme cu ciobirea sau descuamarea unghiilor tale.

Un alt beneficiu al acestei oje semipermanente este durata mare de timp de pe unghii. Poți să-ți păstrezi manichiura timp de aproximativ trei săptămâni fără a fi nevoie să o refaci. Deși este o ojă semipermanentă, aceasta se poate îndepărta ușor și fără a dăuna unghiilor.

Oja semipermanentă BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 062 este un produs minunat pe care merită să-l încerci. Este perfect pentru orice ocazie, fie că este vorba despre o zi de muncă, o întâlnire importantă sau o petrecere. Cu această ojă, vei arăta întotdeauna impecabil și vei face o impresie de neuitat.