Autocolante tip, format A5 cu fundal alb, 147 20

Codul produsului: 13172
Soldul stocului: nu avem în stoc
2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 1
Dimensiunile
Lungimea 21.00
Lăţimea 14.90
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare
Autocolantele sunt accesorii ideale pentru transformarea unghiilor în opere de artă. Dacă vrei să capeţi unghii de invidiat, trebuie să ai la îndemână autocolante de calitate.

Un tip de autocolante pe care îl poţi alege sunt cele cu fundal alb şi format A5. Acestea sunt ideale pentru a crea modele complexe sau simpliste, dar elegante pe orice tip de unghie. Fiind în format A5, acestea sunt uşor de manevrat şi aplicat pe unghii.

Aceste autocolante au un design special – modelul 147 20 – care îţi permit să creezi un aspect unic şi personalizat. Fie că vrei să adaugi imagini, modele geometrice sau grafice, acest tip de autocolante îţi permit să-ţi îndeplineşti toate dorinţele.

Procesul de aplicare este simplu şi rapid. În primul rând, asigură-te că unghiile tale sunt curate şi uscate. Apoi poţi alege autocolantele pe care doreşti să le aplici şi să le decupezi pentru a se potrivi mărimii fiecărei unghii. Aplică autocolantul pe unghie şi presează uşor pentru a se lipi. După ce autocolantul este bine fixat, taie excesul folosind un cutter sau o forfecuţă.

Pentru a finaliza aspectul, aplică un strat de lac de unghii pentru a proteja autocolantele şi pentru a obţine un aspect lucios şi strălucitor.

Autocolantele cu fundal alb şi format A5 sunt accesoriile ideale pentru orice pasionat de nail art. Cu un design special şi o aplicare uşoară, aceste autocolante îţi permit să-ţi creezi propriile modele de unghii şi să impresionezi cu unghiile tale perfecte. Alege modelul 147 20 şi începe să experimentezi cu unghiile tale astăzi!