Pensetă pentru sprâncene, ZAR, culori asortate, 1 bucată, 02

Codul produsului: 13115
Soldul stocului: nu avem în stoc
8 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Dimensiunile
Lungimea 15.00
Lăţimea 5.00
Înălțimea 0.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Indiferent dacă ești pasionată de makeup sau îți place să ai grijă de aspectul tău, penseta pentru sprâncene este unul dintre accesoriile de bază pe care trebuie să le ai în trusa ta de frumusețe.

Pe piață există o mulțime de brand-uri și modele de pensete, dar dacă îți dorești o pensetă de calitate, cu un design ergonomic și o prindere bună a firelor de păr, atunci ZAR este alegerea perfectă.

Penseta pentru sprâncene ZAR este disponibilă în culori asortate, care se potrivesc cu orice trusă de makeup. De asemenea, este foarte ușor de utilizat și îți permite să înlături rapid și precis firele de păr nedorite.

Penseta ZAR are un vârf subțire și precis, care îți permite să prindeți firele de păr încăpățânate sau incomode. De asemenea, deține un sistem de prindere ce îți oferă controlul necesar asupra aplicării acestuia.

Aceasta poate fi achiziționată și în pachete, fie că are un singur set de pensete, fie o paletă din care poți alege dezirabilele pentru tine. Așadar, indiferent dacă îți face ziua mai ușoară sau te pregătești pentru un eveniment important, penseta ZAR este un must-have pe care să nu îl ignori.

Alege culoarea preferată și achiziționează penseta de la ZAR în varianta 02, pentru a obține și tu sprâncene perfecte.