Tip stickers, format A5 with white backing, 6 20

Codul produsului: 13073
Soldul stocului: nu avem în stoc
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 1
Dimensiunile
Lungimea 21.00
Lăţimea 14.90
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare
Наклейки на типсы, формат А5 с белой подложкой, 6 20 предstavlaje o solutie moderna si practica pentru a realiza unghiile tale perfecte. Acest accesoriu pentru unghii este usor de utilizat si de aplicat, si este perfect pentru toate femeile care isi doresc sa arate perfect tot timpul.

Aceste nákleyki se aplica pe varful unghiei pentru a crea o baza solida pentru unghia artificiala si pentru a permite unghiei sa creasca sanatoasa si frumoasa. Datorita formatului A5 si a dimensiunii perfecte, aceste nákleyki se potrivesc cu usurinta pe orice dimensiune a unghiei si ajuta la fixarea perfecta a modelelor de unghii sau a culorilor preferate.

Pentru a aplica nákleykile, trebuie sa pregatesti unghiile cu atentie. In primul rand, curata bine unghiile si indeparteaza orice urma de lac de unghii sau impuritati, pentru a asigura o aplicare perfecta. Apoi, alege dimensiunea potrivita a nákleykii si aplica-o usor pe varful unghiei, presand ferm.

Pentru a obtine un aspect perfect, poti folosi o paleta speciala pentru nákleyki. Aceasta paleta iti va permite sa aplici cu precizie nákleykile si sa creezi modele si desene extraordinare.

Dupa ce ai aplicat nákleykile si ai creat modelul perfect de unghii, este important sa le usuci bine. Lasati nákleykile sa se usuce timp de cel putin 5-10 minute, pentru a permite adezivului sa se lipeasca bine de unghie si pentru a evita smulgerea unghiilor.

In concluzie, nákleykile pentru unghii sunt accesorii moderne si practice pentru a obtine un aspect perfect al unghiilor tale. Acestea sunt usor de aplicat si sunt perfecte pentru toate femeile care isi doresc sa arate perfect tot timpul. Cu ajutorul paletelor speciale pentru nákleyki, poti crea modele si culori personalizate pentru unghiile tale si sa te simti elegant si frumos in orice situatie.