Set of Global Fashion Premium Ribbon Lashes Mix (7-13 mm) D 0.10, dark chocolate

Codul produsului: 13067
Soldul stocului: nu avem în stoc
30 ron
27 ron
-10%
6,03 €
6,47 $
3 cumpărat
3 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 1
Dimensiunile
Lungimea 11.80
Lăţimea 6.50
Înălțimea 1.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Știm cu toții că genele lungi și dese sunt una dintre cele mai dorite trăsături ale unei femei. Dar, de multe ori, nu avem timp sau bani să mergem la salonul de înfrumusețare pentru a avea extensii de gene. Din fericire, există soluții eficiente, ușor de utilizat, precum набор ленточных ресниц Global Fashion Premium Lashes микс (7-13 мм) D 0.10, темный шоколад.

Acest set de gene pentru extensie conține o gamă largă de dimensiuni, între 7 și 13 mm, care asigură o privire naturală și elegantă. Aceste gene sunt realizate din fibre sintetice de înaltă calitate, care arată și simt ca și cum ar fi genele noastre naturale. Fiind într-un mix, acest set oferă posibilitatea de a combina diferite dimensiuni de gene, creând astfel un aspect personalizat pentru fiecare utilizatoare.

Un alt avantaj al acestor gene este că sunt ușor de aplicat. Nici nu este necesar să mergi la salon de frumusețe, poți să aplici extensiile de gene chiar acasă. Cu puțină practică și răbdare, vei fi capabilă să aplici genele singură în confortul propriei case. Setul include, de asemenea, adeziv pentru gene, care garantează o aplicare ușoară și rapidă.

Набор ленточных ресниц Global Fashion Premium Lashes микс (7-13 мм) D 0.10, темный шоколад reprezintă, de asemenea, o opțiune economică. În comparație cu costul extensiilor de gene la un salon, atunci când achiziționați acest set, veți economisi multe bani.

În concluzie, dacă doriți să aveți o privire fermecătoare și naturală, dar fără a cheltui o mulțime de bani sau a petrece mult timp la salonul de frumusețe, набор ленточных ресниц Global Fashion Premium Lashes микс (7-13 мм) D 0.10, темный шоколад este exact ceea ce căutați. Încearcă acest set și vei vedea că genele tale vor arăta uimitoare în timp ce te simți confortabil și încrezător în propria ta piele.