Set of Global Fashion Premium Lashes Mixed (7-13 mm) C 0.07, dark chocolate

Codul produsului: 13060
Soldul stocului: nu avem în stoc
30 ron
6,03 €
6,47 $
2 cumpărat
2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Dimensiunile
Lungimea 11.80
Lăţimea 6.50
Înălțimea 1.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Global Fashion Premium Lashes este un set de gene de calitate superioară pentru extensii, care oferă un aspect natural și fermecător. Setul include gene mixte, cu lungimi variind între 7 și 13 mm, iar grosimea lor este de 0,07 mm.

Genele sunt confecționate cu mare atenție la detalii, pentru a obține un aspect uniform și frumos. Toate genele din set sunt închise într-un ton de șoceladă, care se potrivește perfect cu culoarea naturală a genelor.

Aceste gene sunt ideale pentru femeile care doresc să obțină un efect de "dramă naturală" pe genele lor. Datorită grosimii reduse, se obține un aspect natural și subtil, fără să fie nevoie să vă faceți griji că aspectul este prea exagerat.

Setul de gene Global Fashion Premium Lashes este fabricat din materiale de calitate superioară, care sunt moi și flexibile, astfel încât să puteți fi siguri că genele lipite vor fi confortabile și nu vor incomoda în timpul utilizării lor zilnice.

În plus, setul vine cu o cutie de depozitare de calitate superioară, care vă permite să păstrați genele în siguranță și să le protejați de praful sau alte elemente dăunătoare.

În concluzie, dacă doriți să obțineți un efect natural și frumos pe genele dumneavoastră, setul de gene Global Fashion Premium Lashes este exact ceea ce căutați. Cu certitudine, veți fi mulțumită de performanțele lor și de aspectul pe care îl oferă genelor dumneavoastră.