Set of Global Fashion Premium Lashes Mixed (7-15 mm) C 0.10

Codul produsului: 13057
Soldul stocului: nu avem în stoc
30 ron
27 ron
-10%
6,03 €
6,47 $
5 cumpărat
5 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 9
Dimensiunile
Lungimea 11.80
Lăţimea 6.50
Înălțimea 1.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Extensiile de gene sunt acum la modă mai mult ca niciodată, iar mulți oameni sunt în căutarea produselor de calitate pentru a-și îmbunătăți aspectul lor. Unul dintre cele mai bune produse disponibile astăzi este Набор ленточных ресниц Global Fashion Premium Lashes микс (7-15 мм) C 0.10.

Acest set de extensii de gene conține gene de cea mai bună calitate și o gamă largă de dimensiuni diferite, de la 7 la 15 mm. Setul include o selecție de gene cu grosimea C 0.10, care se potrivesc cu ușurință aspectului natural al genelor și extinderea lor subtilă.

Набор ленточных ресниц Global Fashion Premium Lashes микс (7-15 мм) C 0.10 este creat pentru a oferi un aspect natural, dar îmbunătățit și mai lung durabil. Aceste gene sunt realizate dintr-un material foarte moale și flexibil, ceea ce le face perfecte pentru a fi atât de confortabile, cât și pentru a părea foarte naturale.

În plus, Набор ленточных ресниц Global Fashion Premium Lashes микс (7-15 мм) C 0.10 este ușor de utilizat și potrivit atât pentru profesioniști, cât și pentru începători. Setul este ideal pentru utilizarea acasă, dar și pentru utilizarea la studioul de extensii de gene.

Global Fashion Premium Lashes este cunoscut pentru dezvoltarea produselor de cea mai bună calitate și pentru inovarea în domeniul extensiilor de gene. Cu acest set de extensii de gene, veți experimenta cele mai bune produse și veți obține un aspect natural și impresionant.

În concluzie, Набор ленточных ресниц Global Fashion Premium Lashes микс (7-15 мм) C 0.10 este ideal pentru cei care caută un set de extensii de gene de calitate superioară și ușor de utilizat. Indiferent dacă sunteți un profesionist sau un începător, acest set vă va ajuta să obțineți un aspect natural și impresionant.