Eyelash Extension Glue Palette, 26 wells, set, 10 pcs, color pink

Codul produsului: 13040
Soldul stocului: nu avem în stoc
41 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 17
Dimensiunile
Lungimea 12.50
Lăţimea 8.00
Înălțimea 1.30
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare

O pală pentru adezivul de extensii de gene este un instrument esențial pentru profesioniștii în domeniul extensiilor de gene. Aceasta ajută la organizarea adezivului în funcție de nuanța și consistența, ceea ce face ca aplicarea extensiilor de gene să fie mai ușoară și mai precisă.

Данная палетка имеет 26 секторов, что позволяет разместить в ней достаточное количество клея для наращивания ресниц. Красивый розовый цвет палетки делает ее более привлекательной и желанной для использования в салонах красоты.

În plus, acest set vine cu 10 bucăți de palete de adeziv, ceea ce înseamnă că puteți schimba între nuanțe și consistențe diferite de adeziv și puteți utiliza o paletă diferită pentru fiecare client.

Această paletă pentru adezivul de extensii de gene este fabricată dintr-un material de calitate, ceea ce înseamnă că este ușor de curățat și poate fi utilizată de nenumărate ori. De asemenea, aceasta poate fi utilizată cu orice tip de adeziv pentru extensii de gene, de la cele mai subțiri și până la cele mai groase.

În concluzie, o paletă pentru adeziv de extensii de gene este un instrument util și esențial pentru oricine lucrează în domeniul extensiilor de gene. Acest set de 10 palete de adeziv, într-un frumos roz, oferă astfel de avantaje și este pregătit să ajute profesioniștii să ofere cele mai bune extensii de gene clienților lor.