Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 124

Codul produsului: 2326
Soldul stocului: mult
26 ron
5,23 €
5,67 $
46 cumpărat

Cantitate:

46 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 211
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E53
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 124
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 124, este una dintre cele mai populare oje semipermanente de pe piață astăzi. Aceasta are o nuanță neagră intensă, care creează un aspect elegant și sofisticat. Folosirea acestei oje va permite unghiilor să reziste la uzură mai bine decât cu ojele obișnuite.

Această oja semipermanentă este una dintre cele mai versatile. În primul rând, este concepută pentru a se potrivi cu aproape orice stil sau îmbrăcăminte. Fie că îți place să comunici o imagine puternică și clasică, sau dacă preferi un look mai tineresc și modern, această ojă te va ajuta să îți exprimi personalitatea cu ușurință.

Oja semipermanentă BLACK ELITE este și foarte ușor de aplicat. Fiecare sticluță vine cu un periuț pentru aplicare care asigură o acoperire uniformă și precisă. Dacă ești obișnuită cu aplicarea ojei cu pensula, vei îndrăgi cu siguranță această ojă când vei realiza cât de ușor se aplică fără pensula.

Oja semipermanentă BLACK ELITE are o rezistență de până la două săptămâni. Asta înseamnă că poți avea manichiura impecabilă timp de două săptămâni fără să mai fi nevoită să aplici ojă sau să îți faci unghiile. Iar atunci când vine momentul să înlături oja, acest proces este la fel de ușor ca și aplicarea ei.

În concluzie, oja semipermanentă BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 124 este o alegere excelentă pentru fetele și femeile care vor să aibă o manichiură impecabilă și să nu fie nevoite să-și facă griji în legătură cu uzura sau decolorarea ojei. Este ușor de aplicat și de înlăturat, iar culoarea neagră intensă permite crearea unor look-uri diverse și remarcabile.