Separatoare degetelor din silicon (tartine), albastru, 1 pereche

Codul produsului: 12748
Soldul stocului: nu avem în stoc
99 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 2
Numărul de produse î ntr-o cutie 10
Dimensiunile
Lungimea 14.00
Lăţimea 5.50
Înălțimea 1.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Separatoarele degetelor din silicon sunt un accesoriu important în orice trusă de pedichiură şi sunt ideale pentru persoanele care doresc să aibă unghii sănătoase şi frumoase. Acestea sunt disponibile într-o varietate de culori, dar cel mai des întâlnită culoare este albastru.

Separatoarele degetelor din silicon sunt de obicei ambalate în perechi şi sunt fabricate din silicon moale şi uşor. Acestea au un design ergonomic, care se potriveşte perfect între degetele de la picioare, separându-le în mod constant şi confortabil. Designul special al tartinelor previne apariţia unghiilor inegale sau îngroşate.

Aceste separatoare degetelor din silicon sunt ideale în timpul extinderii unghiilor sau a pedichiurii, deoarece previn contactul dintre degete şi astfel elimină riscul de erori nepregătite. De asemenea, ele sunt perfecte şi pentru utilizarea uzuală, mai ales pentru persoanele care folosesc încălţăminte strâmtă şi înguste, care pot cauza degetelor de la picioare să se frece una de alta.

O altă caracteristică importantă a separatelor degetelor din silicon este uşurinţa lor în curăţare. Ele pot fi uşor spălate şi uscate şi, datorită materialului din care sunt fabricate, se pot folosi timp îndelungat fără a se deteriora.

În concluzie, separatotele degetelor din silicon sunt un element esenţial în orice kit de pedichiură şi sunt ideale pentru toţi cei care doresc să-şi păstreze unghiile sănătoase şi frumoase. Ele sunt foarte simple în utilizare şi oferă un confort deosebit, prevenind orice fel de durere sau disconfort la nivelul degetelor de la picioare.