Decor de unghii Global Fashion, temă marină (scoici, cristale) 1

Codul produsului: 12623
Soldul stocului: nu avem în stoc
1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Dimensiunile
Lungimea 10.60
Lăţimea 7.00
Înălțimea 1.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


În ultima vreme, îngrijirea unghiilor a devenit mai mult decât un simplu aspect estetic, iar trendurile de moda din acest domeniu sunt în continuă schimbare. Dacă ești în căutarea unei idei noi de decor pentru unghiile tale, îți recomandăm decorul de unghii Global Fashion cu tema marină!

Această temă este un clasic al decorării unghiilor, potrivit pentru orice anotimp și orice eveniment. Scoicile și cristalele de diferite culori aduc un plus de strălucire și eleganță manichiurii tale.

Decorul poate fi realizat folosind diverse instrumente precum pensula, buretelul și stickurile speciale de decor. Culorile predominante sunt albastru, verde sau turcoaz, pentru a evoca atmosfera oceanului.

Pentru a realiza această manichiură de unghii, se aplică mai întâi un lac de bază, pentru ca nail art-ul să adere mai bine la unghie. Apoi, se aplică o ojă de culoare albastră turcoaz, pe care se pot apoi aplica cristale sau scoici, în funcție de gustul fiecăruia. Pentru un plus de eleganță, poți adăuga câteva cristale în jurul marginilor unghiilor sau poți așeza scoici sub formă de mozaic.

Pentru unghiile scurte, se recomandă aplicarea decorațiilor doar pe o parte a unghiei, pentru a nu le supraîncărca. Dacă îți place efectul Siren Call, aplică scoici sau cristale mai mari în centrul unghiei și decorează partea din jur cu perle mici sau strasuri.

În cazul unghiilor lungi, poți opta pentru un mix de tipuri de decor. Pentru a aduce adâncime și textură manichiurii, poți combina cristale cu sclipici sau puteți combina culori diferite.

Îți recomandăm însă să lași imaginația să zboare și să experimentezi cu culori și forme. Este important ca manichiura ta să te reprezinte și să îți ofere dacă

Global Fashion este o alegere sigură și trendy. Astfel, indiferent de ocazie, propria ta ținută va fi purtată cu încredere și rafinament!