Global Fashion Nail Design Brushes #4, high quality

Codul produsului: 12449
Soldul stocului: nu avem în stoc
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 2
Dimensiunile
Lungimea 23.20
Lăţimea 1.40
Înălțimea 1.40
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare
Pensulele pentru designul unghiilor reprezintă un instrument indispensabil în trusa oricărei manichiuriste. Acestea nu numai că ajută la crearea unor modele și desene incredibile pe unghii, dar le conferă și un aspect unic și expresiv. Dacă sunteți în căutarea celor mai bune pensule de calitate, vă recomandăm să acordați atenție produselor oferite de renumitul brand Global Fashion.

Aceste pensule sunt realizate din păr moale și au vârfuri incredibil de fine, ceea ce le conferă un control ușor și precis, chiar și atunci când creați cele mai complexe modele. Durabilitatea lor este remarcabilă, menținându-și forma chiar și după o utilizare îndelungată și intensivă.

Indiferent dacă sunteți un profesionist în domeniu sau un începător, pensulele de la Global Fashion pentru designul unghiilor vor fi alegerea perfectă. Calitatea lor este impecabilă și inegalabilă pe piață, permițându-vă să vă transformați ideile creative în adevărate opere de artă pe unghii. Nu amânați achiziția pentru mai târziu - îmbunătățiți-vă abilitățile profesionale și completați-vă colecția chiar acum!