Cape pentru vopsirea părului negru Global Fashion

Codul produsului: 11983
Soldul stocului: nu avem în stoc
13 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 1
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare

Dacă ești adeptul schimbărilor de look și îți place să îți vopsești părul în diverse nuanțe intense, o capă de vopsit de calitate este esențială. Astfel, Global Fashion vine în ajutorul tău cu o capă pentru vopsit părul negru, foarte utilă și practică.

Această capă pentru vopsit părul este confecționată dintr-un material rezistent și ușor de curățat, fiind ideală pentru utilizarea în salon sau acasă. Are o mărime universală și se adaptează oricărei dimensiuni de cap, astfel încât te vei simți confortabil în timpul procesului de vopsire.

Un alt avantaj al acestei cape este că are o bandă elastică la gât, care previne pătrunderea culorii în haine. De asemenea, previne scurgerile de vopsea pe gât și îți permite să vopsești părul fără a avea grija hainelor tale.

În plus, capa de vopsit părul negru Global Fashion este remarcabilă prin calitatea sa, impiedicand cele mai mici particule de vopsea sa patrunda pe piele sau sa intre in sistemul respirator. Îți oferă astfel un proces de vopsire lipsit de probleme și un mediu de lucru sigur, eficient și confortabil.

În concluzie, pentru a avea un rezultat profesionist și un mediu de lucru sigur în timpul vopsirii părului, capa de vopsit părul negru Global Fashion este soluția perfectă pentru tine. Nu uita, o capă de calitate este esențială pentru a evita murdaria, scurgerile de vopsea și pentru a lucra în siguranță chiar la tine acasă.