Oja semipermanenta Black Elite, Global Fashion 8 ml, 048

Codul produsului: 2224
Soldul stocului: mult
26 ron
5,23 €
5,67 $
(4)
43 cumpărat

Cantitate:

(4)
43 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 271
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E21
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 048
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-11-03 16:29:22
5

2022-11-14 05:59:10
5

Lacul este super!!! A venit bine ambalat. Și un bonus din partea vânzătorului cadou))))) mulțumiri!!!! Încântat)))))) Îmi plac toate produsele acestei companii))))

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

2021-10-05 16:42:00
2

Dacă vă așteptați la albastru închis, 048 a venit în verde închis.

GlobalFashion

Ne pare rău să aflăm că ați fost dezamăgit de calitatea produsului. Lucrăm deja la remedierea discrepanțelor din fișa produsului. Vă dorim numai achiziții reușite și bună dispoziție! Cu stimă, echipa Global Fashion.

2021-08-03 19:28:04
4

Culoarea verde)))))

GlobalFashion

Bună ziua! Am verificat informațiile și vom înlocui fotografia din fișa produsului în scurt timp. Vă mulțumim pentru timpul acordat și pentru feedback-ul dumneavoastră. Sperăm că sunteți mulțumită de calitatea lacului gel Black Elite. Cu respect, echipa Global Fashion.

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanentă BLACK ELITE 048 de la Global Fashion reprezintă alegerea ideală pentru a vă exprima individualitatea și a vă bucura de o manichiură elegantă și plină de culoare. Este un produs profesionist de top, extrem de apreciat de către manichiuriste datorită calității sale superioare.

Experimentați și permiteți-vă să vă puneți în valoare frumusețea cu ajutorul acestei oje de înaltă performanță. Oferă un luciu intens și rezistență îndelungată, astfel încât unghiile să arate mereu bine îngrijite și atrăgătoare.

Nu ratați ocazia de a achiziționa oja semipermanentă BLACK ELITE și lăsați-vă admirate pentru unghii impecabile, care vor atrage atenția celor din jur. Fie că sunteți în căutarea unui look clasic sau unul îndrăzneț, acest produs vă va ajuta să obțineți rezultate remarcabile și să vă simțiți încrezătoare în propria frumusețe.