Freză diamantată pentru cuticule, bilă 001040 R

Codul produsului: 11722
Soldul stocului: nu avem în stoc
8 ron
7,20 ron
-10%
1,61 €
1,73 $
154 cumpărat
154 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 42
Dimensiunile
Lungimea 1.80
Lăţimea 1.80
Înălțimea 7.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Freză diamantată pentru cuticule este unul din cele mai importante instrumente pe care trebuie să le ai în trusa ta de manichiură. Această freză este folosită în special pentru a curăța și îndepărta cuticulele, înainte de a aplica lacul de unghii. 

Freză diamantată pentru cuticule se poate folosi atât pe unghia naturală, cât și pe cea artificială. Aceasta este un instrument mai precis decât unghierele clasice și nu deteriorează unghia naturală. De asemenea, poate fi folosită în tratamentele medicale ale unghiilor, cum ar fi combaterea micozelor.

Bila 001040 R este o freză diamantată pentru cuticule foarte eficientă și ușor de utilizat. Această bilă are un design special, pentru a curăța cuticula într-un mod precis și delicat. Aceasta este fabricată din material de înaltă calitate, ceea ce îi conferă durabilitate și rezistență.

Pentru a utiliza freza diamantată pentru cuticule este important să urmați instrucțiunile de utilizare și să nu exagerați în utilizare. Dacă aveți cuticule sensibile, puteți să folosiți o treaptă mai mică de putere pe aparatul pentru manichiura - pedichiura. 

În concluzie, freza diamantată pentru cuticule reprezintă un instrument foarte util și eficient în menținerea unghiilor sănătoase și frumoase. Bila 001040 R este un produs de calitate care îți poate ajuta să ai o manichiură și pedichiură perfecte. Folosită cu grijă și prudență, poate fi o investiție pe termen lung în igiena și aspectul unghiilor tale.