Diamond cuticle bit, rounded cylinder 4.01 B

Codul produsului: 11703
Soldul stocului: nu avem în stoc
8 ron
7,20 ron
-10%
1,61 €
1,73 $
43 cumpărat
43 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

În ultimii ani, unghiile decorate și îngrijite impecabil au devenit din ce în ce mai populare. Din acest motiv, aparatele pentru manichiura și pedichiura sunt în mare cerere. Printre acestea, un instrument deosebit de valoros este freza electrică, echipată cu bituri diamantate.

Unul dintre cele mai importante accesorii pentru freza electrică este cilindrul diamantat. Cilindrul diamantat este foarte util pentru înlăturarea cuticulei și netezirea marginilor unghiilor. Îmbunătățește apariția pielii în jurul unghiilor, făcând-o moale și netedă, ceea ce face mai ușoară aplicarea lacului de unghii și creșterea încrederii celor care își doresc unghii impecabile.

Modelul de cilindru diamantat скруглённый 4.01 B, cunoscut și sub numele de cilindru rotunjit, este foarte popular și apreciat în rândul profesioniștilor. Este special conceput pentru a obține o formă mai frumoasă și mai netedă la baza unghiilor. Acest model de cilindru este fabricat dintr-un material extrem de durabil, care garantează longevitatea sa.

În afară de cilindrul diamantat, un alt instrument deosebit de util în manichiura și pedichiura este bitul de diamant pentru cuticulă. Acesta este un instrument foarte delicat, special creat pentru îndepărtarea încetățenirii pielii de pe marginea unghiei și pentru curățarea părții inferioare a acestora. Datorită formei și materialului său special, bitul de diamant pentru cuticulă nu afectează unghia sau epiderma.

În concluzie, atunci când sunteți în căutarea unui instrument de calitate pentru manichiura sau pedichiura, ar trebui să luați în considerare achiziționarea unui cilindru diamantat și a unui bit de diamant pentru cuticulă. Aceste instrumente vă vor ajuta să obțineți unghii frumoase și bine îngrijite, în cel mai simplu și eficient mod posibil.