Foil set 10 pcs (colored) 04

Codul produsului: 11670
Soldul stocului: nu avem în stoc
16 ron
14,40 ron
-10%
3,22 €
3,44 $
21 cumpărat
21 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Noul set de folii de transfer colorate 04 este perfect pentru a experimenta cu designul creativ al unghiilor. Cele 10 foi de transfer cu diferite culori și modele garantate vor adăuga o notă unică manichiurii tale.

Aceste folii de transfer sunt extrem de ușor de utilizat și îți permit să creezi efecte minunate pe unghiile tale în doar câteva minute. Tot ce trebuie să faci este să aplici una dintre folii de transfer pe unghia deja vopsită, apoi să aștepți câteva secunde și să îndepărtezi folia cu atenție, pentru a dezvălui designul. Poți utiliza două sau mai multe foi de transfer pentru a crea un gradient interesant, iar posibilitățile sunt nelimitate.

Acest set de folii de transfer nu numai că este distractiv și creativ, dar și economic. În loc să plătești pentru o manichiură costisitoare într-un salon de înfrumusețare, poți crea singură același efect impresionant la tine acasă.

Fie că ești un profesionist sau un începător în arta manichiurii, setul de folii de transfer colorate 04 este un must-have în trusa ta de îngrijire a unghiilor. Cu siguranță vei obține multe complimente pentru manichiura ta unică și creativă, astfel încât nu trebuie să eziti să achiziționezi acest set minunat.