Laser heel pumice stone (orange)

Codul produsului: 11610
Soldul stocului: nu avem în stoc
9 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Dimensiunile
Lungimea 33.00
Lăţimea 9.50
Înălțimea 1.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Vă prezentăm cea mai recentă inovație în domeniul îngrijirii picioarelor - piatră ponce cu laser, special concepută pentru a conferi călcâielor un aspect neted și frumos.

Uitați de piatra ponce aspră și neplăcută, care necesită efort și timp considerabil pentru a obține rezultatele dorite. Acum puteți beneficia de o tehnologie inovatoare care îndepărtează cu delicatețe și eficiență pielea aspră de pe călcâie, fără a provoca disconfort sau durere.

Piatra ponce cu laser are proprietăți unice care îi permit să îndepărteze cu delicatețe și precizie celulele keratinizate ale pielii, restabilind aspectul neted și uniform al călcâielor. Tehnologia sa inovatoare pătrunde în profunzimea pielii, stimulând procesul natural de reînnoire celulară și promovând regenerarea acesteia.

Cu ajutorul pietrei ponce cu laser, puteți avea încredere că călcâiele dvs. vor fi mereu moi și netede, fără a fi nevoie să vizitați saloane sau să suportați costurile asociate procedurilor de pedichiură.

Bucurați-vă de confortul și încrederea că aveți grijă de aspectul impecabil al călcâielor dvs. datorită pietrei ponce cu laser. Oportunitatea de a obține o piele perfect netedă și catifelată pe călcâie este acum la îndemâna dvs. datorită acestui dispozitiv inovator conceput pentru confortul și frumusețea dumneavoastră.