Cauciuc baza de gel lac de unghii french-ul cu шиммером , Rubber Base Coat French, 8 ml, Global Fashion 009

Codul produsului: 2166
Soldul stocului: nu avem în stoc
16 ron
14,40 ron
-10%
3,22 €
3,45 $
17 cumpărat
17 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 98
Numărul de produse î ntr-o cutie 12
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 009
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

FRENCH RUBBER BASE COAT CU SHIMMER
Permite ascunderea tuturor imperfecțiunilor

Se polimerizează bine sub toate lămpile

aplicare uniformă

rezistență bună

potrivit pentru uniformizare

îndepărtare ușoară

potrivit pentru unghii subțiri

cauciucul întărește placa unghiei

AVANTAJE:

French Rubber Base Coat cu străluci vă permite să vă pregătiți corect și rapid unghiile pentru un desen franțuzesc, precum și să creșteți aderența unghiilor cu culoarea designului. Baza este excelentă pentru manichiură de tip french, pentru a le face mai spectaculoase, estetice și de lungă durată. Folosirea unei astfel de baze economisește timpul meșterului, deoarece nu necesită o culoare suplimentară înainte de aplicarea zâmbetului, iar unghia are un aspect subțire și natural.
CULORI:
01
06
05
04
03
02
8083
8084
8085
8088
8087
8086

Baza sub gel lac pe cauciucului baza este potrivit pentru nivelare unghii. Baza suficient să se usuce 1 minut la lampa UV sau 10 secunde în gheata de lampă. Baza de crește носку șelac până la 4 săptămâni. Comanda baza de sub gel lac în Rusia, puteți în site-ul oficial al Global Fashion

Cauciuc baza de gel lac de unghii French-ul cu шиммером, Rubber Base Coat French, 8 ml, Global Fashion 009, este un produs deosebit de util pentru femeile care își doresc unghiile să arate impecabil și să dureze cât mai mult timp.

Această baza de gel lac de unghii este special concepută pentru a proteja unghiile de deteriorări, pentru a prelungi durata de viață a lacului de unghii și pentru a oferi un aspect elegant și strălucitor unghiilor.

Mai mult decât atât, această baza de gel lac de unghii French-ul cu шиммером este disponibilă într-o nuanță subtilă de argintiu cu sclipici, care va da unghiilor tale un aspect sofisticat și elegant, perfect pentru ocazii speciale sau pentru a-ți arăta unghiile într-un mod unic și îndrăzneț.

Această baza de gel lac de unghii este foarte ușor de aplicat și are un timp de uscare rapid, astfel încât vei putea să-ți completezi manichiura rapid și eficient. În plus, structura sa elastică și rezistentă asigură un nivel ridicat de protecție pentru unghii, prevenind astfel exfolierea și ruperea acestora.

Dacă vrei să ai unghiile tale să arate frumos și să fie protejate, cu o durată de viață mai mare a lacului de unghii, atunci baza de gel lac de unghii French-ul cu шиммером, Rubber Base Coat French, 8 ml din gama Global Fashion este produsul perfect pentru tine. Acesta este un produs de calitate superioară, care a fost proiectat pentru a fi folosit în saloanele de infrumusetare profesionale, astfel încât să poți avea parte de rezultate excelente și de lungă durată.