Decorațiuni pentru unghii, kamifubuki (portocaliu+violet+galben)

Codul produsului: 10898
Soldul stocului: nu avem în stoc
2 ron
1,80 ron
-10%
0,40 €
0,43 $
1 cumpărat
1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 140
Dimensiunile
Lungimea 2.00
Lăţimea 2.00
Înălțimea 1.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

În ultimii ani, decorarea unghiilor a devenit o practică din ce în ce mai populară și răspândită în rândul femeilor. Decorațiunile pentru unghii pot fi realizate într-o varietate de culori și forme, utilizând o serie de tehnici și instrumente.

Unul dintre cele mai populare stiluri de decorare este kamifubuki. Termenul kamifubuki provine din limba japoneză și înseamnă literalmente "praf de hârtie". Acest stil implică aplicarea de fragmente mici de hârtie colorată pe unghia naturală sau pe unghiile false, într-o varietate de combinații de culori și modele.

Una dintre cele mai populare combinații de culori pentru stilul kamifubuki este portocaliu, violet și galben. Aceste trei nuanțe vibrante pot fi amestecate și aplicate în diferite moduri pentru a crea modele unice și interesante.

De exemplu, o alternativă populară este să se aplice mai întâi un lac de unghii de bază într-una dintre culorile din combinație, apoi să se aplice kamifubuki în alte două culori, într-un model aburit sau aleatoriu, peste baza aceasta.

În plus față de aspectul lor estetic impresionant, decorațiunile pentru unghii, kamifubuki, pot fi de asemenea foarte durabile și pot rezista mult timp, comparativ cu alte stiluri de decorare. În plus, unele kit-uri kamifubuki includ și o varietate de alte materiale, cum ar fi autocolante cu modele complexe, etichete cu iz geometrice și fire de aur.

Indiferent de modul în care decideți să vă decorați unghiile, este important să vă duceți la un salon de încredere și să asigurați-vă că folosiți produse de înaltă calitate, pentru a preveni deteriorarea sau daunele la nivelul unghiilor. În plus, asigurați-vă că păstrați unghiile curate și îngrijite, pentru a menține aspectul lor frumos și sănătos.