Set folie de 10 buc. (color)

Codul produsului: 10559
Soldul stocului: nu avem în stoc
16 ron
14,40 ron
-10%
3,22 €
3,44 $
24 cumpărat
24 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 83
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Dacă ești pasionată de îngrijirea unghiilor și îți place să experimentezi cu culorile și texturile, atunci nu poți să ratezi setul de folie de transfer de 10 bucăți. Acestea sunt disponibile într-o varietate de culori și modele, astfel încât să poți crea propriul design unic pentru unghiile tale.

Folia de transfer este un material subțire, acoperit cu un strat de adeziv care poate fi transferat la suprafața unghiei utilizând o presă termică sau o pensulă. Datorită texturii sale flexibile, poți să decupezi bucăți de folie potrivite pentru dimensiunea și forma unghiilor tale.

Setul de folie de transfer de 10 bucăți este perfect pentru experimentare și poate fi utilizat pentru diferite stiluri de design de unghii. Poți alege să folosești modele florale, abstracte, geometrice sau chiar animale, în funcție de preferințele tale.

Aplicația foliei de transfer este foarte simplă și poate fi realizată chiar și acasă. Tot ce ai nevoie este o presă termică sau o pensulă și o lac de bază special pentru unghii. După aplicarea lacului de bază, se aplică folia de transfer pe unghie și se presează cu grijă, astfel încât să se atașeze în mod corespunzător. După ce acesta a fost aplicat, este nevoie de lac protector pentru a proteja și a se închide. 

Setul de folie de transfer de 10 bucăți este un kit esențial pentru orice pasionată de îngrijirea unghiilor care dorește să adauge o notă personală designului propriilor unghii. Nu contează dacă ești începător sau experimentat, acest set de folie este un must-have în trusa ta de îngrijire a unghiilor.