Cod товараРг-061C21C11B54

Gel lac Premium shellac Pr-160

Codul produsului: 2089
Soldul stocului: nu avem în stoc
10 ron
9 ron
-10%
2,01 €
2,16 $
Descriere

Cod товараРг-061C21C11B54

Specificaţii
Specificaţii
Numărul raftului de depozitare C21 C11 B54
Numărul culorii 160
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Dacă ești în căutarea unui lac de unghii de cea mai bună calitate, cu o textură fină, un luciu intens și o rezistență îndelungată, Premium shellac este alegerea perfectă pentru tine. În special varianta PR-160 este ideală pentru a obține o manichiură plină de stil și strălucire.

Gel lac-ul Premium Shellac PR-160 este un produs dedicat nail art-ului ce este folosit pentru îngrijirea și înfrumusețarea unghiilor. Acesta se poate folosi pentru unghii naturale sau pentru prelungirea unghiilor prin metoda gel-ului. 

Premium Shellac PR -160 este un produs rezistent la zgârieturi și lovituri, neavând problema exfolierii așa cum se întâmplă în cazul ojelor clasice sau semipermanente. Acest aspect face ca unghiile să arate întotdeauna impecabil pentru o perioadă îndelungată de timp. 

Cu PR-160, te poți bucura de manichiura perfectă timp de 14 zile, fără să fii nevoită să-ți faci griji că se vor ciobi sau se vor decolora. Este de asemenea, un produs extrem de ușor de aplicat, datorită pensulei sale tehnice și a texturii sale fluide.

În plus, PR-160 vine într-o gamă variată de culori, adaptându-se astfel atât gusturilor celui mai sofisticat clientele cât și celor care apreciază nuanțele clasice și elegante.

Recomandarea noastră este să folosești Premium Shellac PR-160 împreună cu alte produse din gama pentru o manichiură cu adevărat perfectă. Această combinație va aduce un plus de strălucire și eleganță unghiilor tale, așa că lasă-te inspirată de creativitate și îndrăznește să-i dai un nou look manichiurii tale cu Premium Shellac PR-160!