Decorațiuni pentru unghii, triunghiul purpuriu

Codul produsului: 10036
Soldul stocului: nu avem în stoc
2 ron
1,80 ron
-10%
0,40 €
0,43 $
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 71
Dimensiunile
Lungimea 2.00
Lăţimea 2.00
Înălțimea 1.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Unghiile frumos aranjate și decorate sunt o priveliște plăcută atât pentru cel care le poartă, cât și pentru cei din jur. Iar decorațiunile pentru unghii sunt foarte diverse, de la modele geometrice, până la flori sau animale.

Un exemplu de decorațiune pentru unghii care este foarte populară în ultima perioadă este triunghiul purpuriu. Acest model îmbină simplitatea cu eleganța, fiind potrivit pentru orice tip de eveniment sau ocazie.

Pentru a obține acest model, trebuie să urmați câțiva pași simpli. Mai întâi, aplicați o bază transparentă pe unghii pentru a le proteja. Apoi, vopsiți unghia cu o nuanță de mov deschis sau deschis la culoare. Așteptați ca vopseaua să se usuce complet.

Următorul pas este să folosiți o folie adezivă în formă de triunghi, pe care o lipiți pe unghie astfel încât să fie doar o parte expusă. Apoi, aplicați o vopsea de unghii într-o nuanță mai închisă de mov, acoperind triunghiul. După ce ați aplicat întreaga suprafață, îndepărtați folia adezivă cu atenție și lăsați unghiile să se usuce.

Dacă doriți să adăugați mai multă strălucire și eleganță, puteți aplica un strat de lac de unghii cu sclipici sau alte decorațiuni pentru unghii.

Decorațiunile pentru unghii sunt cu adevărat o formă de artă și vă permit să vă exprimați personalitatea, stilul și creativitatea. Triunghiul purpuriu este doar unul dintre multele modele pe care le puteți explora și adapta în funcție de preferințele dumneavoastră. Încercați să vă jucați cu culorile, formele și texturile, și veți descoperi că decorațiunile pentru unghii pot fi o modalitate minunată de a vă exprima.