Lampa UV+LED pentru uscat unghii L-1002 Global Fashion 90W de calitate superioara

Lampa UV+LED pentru uscat unghii L-1002 Global Fashion 90W de calitate superioara

Lampa UV LED unghii L-1002 Global Fashion 90W


Lampa unghii Led Uv L-1002 Global Fashion, 90W, reprezintă apogeul tehnologiei moderne în materie de îngrijire a unghiilor, fiind realizată conform celor mai înalte standarde de calitate. Acest produs asigură o uscare rapidă și uniformă, ideală pentru toate tipurile de ojă semipermanentă și gel UV, garantând rezultate excepționale de fiecare dată. Lampa L-1002 de la Global Fashion este alegerea perfectă pentru profesioniști și pentru cei pasionați de manichiură de calitate.

.Caracteristici


Lampa UV/LED pentru unghii, L-1002 Global Fashion, 90W, uscare oja semipermanentă, impresionează prin dimensiunile sale compacte și designul său practic și modern, transformându-se într-un accesoriu elegant, ideal atât pentru interiorul unui salon, cât și pentru utilizare acasă. Modelul este versatil, fiind excelent pentru uz personal, dar și suficient de performant pentru aplicații profesionale.

.


Lampa UV/LED manichiură, L-1002 Global Fashion, 90W dispune de un display digital și oferă patru programe de uscare adaptabile, cu durate de 10s, 30s, 60s și 99s. În modul special de 99s cu căldură scăzută, puterea crește treptat pentru a elimina senzațiile de arsură provocate de gelurile de construcție, asigurând un confort sporit în timpul aplicării.

.Lampa UV/LED manichiură / unghii, cu afisaj, 90W, L-1002 Global Fashion este echipată cu 45 de LED-uri amplasate atât pe părțile laterale, cât și în partea superioară, asigurând o uscare rapidă și eficientă. Cu o durabilitate impresionantă de până la 50.000 de ore de lumină continuă, aceasta promite o performanță de lungă durată. Tehnologia avansată a LED-urilor garantează că acestea nu sunt dăunătoare pentru piele sau ochi, oferind protecție împotriva reacțiilor adverse, pentru o experiență de utilizare sigură și confortabilă.

Lampa dispune de un fund detașabil, oferind astfel o mai mare comoditate în timpul efectuării pedichiurii și facilitând utilizarea acesteia.

.


.


Avantajele lămpii Led/Uv L-1002, capac detașabil, ecran digital, cronometru, 90W


Putere mare

Tehnologie cu ultraviolete și cu LED-uri

Polimerizare rapidă a ojei semipermanente și a gelului UV

Nu provoacă arsură la uscare

Nu dăunează pielii și ochilor

Design comapct

Potrivită pentru salon și pentru acasă

Rezultate profesionle

45 de led-uri cu durata de lucru până la 50.000 ore

.


Pentru o manichiură și pedichiură impecabilă, alege lampa unghii L-1002 Global Fashion 90W - UV LED!

.


---> Comandă online lampa UV+LED L-1002 pentru unghii semipermanente, Global Fashion, 90W - deschide linkul

Data: 15.05.2024 08:14 Vizualizări: 23