Micky Mouse decor de argint pentru unghii de argint

Codul produsului: 9893
Soldul stocului: nu avem în stoc
2 ron
1,80 ron
-10%
0,40 €
0,43 $
2 cumpărat
2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 65
Dimensiunile
Lungimea 2.00
Lăţimea 2.00
Înălțimea 1.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Mickey Mouse este unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale copilăriei noastre și este perfect pentru a fi transpus pe unghiile tale cu ajutorul unui decor de argint.

Decorul de argint cu Mickey Mouse poate fi folosit în diferite moduri: în extinderea unghiilor, în decorarea unghiilor sau într-o cutiuță pentru a-l proteja de deteriorare sau pierdere.

În ceea ce privește extinderea unghiilor, decorul de argint se poate aplica pe fiecare unghie pentru a crea o temă coordonată. Mickey Mouse poate fi imprimat pe unghiile tale folosind tehnologia de imprimare pe unghii, iar apoi acoperite cu un strat de gel pentru a asigura durabilitatea.

Dacă preferi decorarea unghiilor cu ajutorul decorurilor de unghii, atunci Mickey Mouse decorul de argint poate fi aplicat pe o unghie sau mai multe, în funcție de preferințele tale. Combinați-l cu alte modele sau culori pentru a obține unghii originale și personalizate.

În cele din urmă, dacă doriți să vă păstrați decorul de argint într-un loc sigur și protejat de deteriorare sau pierdere, puteți închide acesta într-o cutiuță specială. În acest fel, veți putea să îl păstrați frumos și la loc sigur, și să îl folosiți ori de câte ori doriți.

În concluzie, Mickey Mouse decorul de argint pentru unghii poate fi un mod distractiv și inovativ de a vă exprima personalitatea prin intermediul propriilor unghii. Cu ajutorul acestuia, veți putea fi mereu la modă și veți impresiona cu siguranță pe toată lumea.