Micky Mouse decor de unghii verde

Codul produsului: 9891
Soldul stocului: nu avem în stoc
2 ron
1,80 ron
-10%
0,40 €
0,43 $
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 63
Dimensiunile
Lungimea 2.00
Lăţimea 2.00
Înălțimea 1.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Mickey Mouse este un personaj iconic al universului Disney, iubit de copii și adulți deopotrivă. Decorarea unghiilor cu imaginea sa poate fi o opțiune perfectă pentru persoanele care vor să își exprime pasiunea pentru această indragita figură.

De aceea, astăzi vom vorbi despre o ojă verde cu decor Mickey Mouse pe unghiile tale. Această nuanță vibranta de verde se potrivește perfect cu tema de primăvara si este perfecta pentru a atrage atenția.

Decorul pe care îl poți adăuga poate fi simbolul inconfundabil al lui Mickey Mouse, urechea neagra cu bulinute albe și fața roz așa cum l-ați văzut în desenele animate sau filmele Disney.

În plus, puteți alege să mergeți cu o abordare mai simplă și să adăugați doar silueta personajului, făcuta chiar de voi cu ajutorul unei unelte de picurare sau intr-o maniera mai elaborată prin aplicarea unor mici cristale.

Pentru a face designul mai atractiv, puteți adăuga și alte decorațiuni în culori neutre precum verdele deschis, alb sau roz, sau chiar o oje stralucitoare pentru a adăuga mai multa lumina si stralucire manichiurii.

Indiferent de metoda pe care o alegeți, decorul de unghii Mickey Mouse va fi incantator si fresc, aducand un strop de magie si incantare in aspectul tău. Încearcă această formă de artă pe unghii și bucură-te de unghii pline de stil și personalitate!