Tipsuri pentru exersat concepute pentru a prezenta modele de unghii false sau de nuante pentru lacuri sau oje semipermanente.

Tipsurile de exersat sunt indeplinite din plastic de calitate superioara.

Se livreaza 50 de bucati.

Tipsuri pentru exersat Global Fashion 50 buc - Alb

Codul produsului: 1735
Număr articol: PA-03C
Soldul stocului: mult
11 lei
8,80 lei
-20%
2,20 €
2,31 $

Cantitate:

Descriere

Tipsuri pentru exersat concepute pentru a prezenta modele de unghii false sau de nuante pentru lacuri sau oje semipermanente.

Tipsurile de exersat sunt indeplinite din plastic de calitate superioara.

Se livreaza 50 de bucati.

Specificaţii
Specificaţii
Număr articol PA-03C
Vizualizări 21
Dimensiunile
Lungimea 13.00
Lăţimea 8.00
Înălțimea 4.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Tipsurile pentru unghii sunt accesorii indispensabile pentru orice profesionist în domeniul unghiilor. Acestea sunt utilizate pentru a extinde unghiile naturale şi pentru a crea formă şi lungime. Însă, începătorii pot întâmpina dificultăţi în utilizarea şi montarea acestor tipsuri, de aceea recomandarea noastră este setul de tipsuri Global Fashion 50 buc - Alb.

Aceste tipsuri sunt uşor de utilizat şi se potrivesc perfect pentru orice unghie naturală. În set veţi găsi 50 de bucăţi de tipsuri albe, suficiente pentru a exersa şi a experimenta diferite modele de unghii.

Pasul 1: Măsurarea

Înainte de a aplica tipsurile, este important să măsuraţi fiecare tips în parte, pentru a afla care se potrivește fiecărei unghii naturale. În acest fel, veţi evita apariţia disconfortului sau a durerii în timpul aplicării.

Pasul 2: Pregătirea unghiei naturale

Înainte de a aplica tipsul, curăţaţi şi pregătiţi unghia naturală. Tăiaţi şi modelaţi marginea acestuia, aplicaţi un strat subtire de primer şi aşteptați să se usuce.

Pasul 3: Aplicarea tipsurilor

Aplicaţi adezivul special pentru tipsuri la baza tipsului şi apoi lipiţi-l pe unghia naturală. Aduceţi tipsul la forma dorită și țineți pentru câteva secunde. Lăsaţi să se usuce timp de 30-60 de secunde.

Pasul 4: Tăierea și limpezirea

După ce adezivul s-a uscat, puteţi tăia tipsurile în cea mai confortabilă şi estetică formă, cu ajutorul unei foarfece pentru unghii sau cu ajutorul unei pile cu granulație mare. În final, limpeziți cu un buffered cu polisare medie/grandă.

În concluzie, cu ajutorul tipsurilor Global Fashion 50 buc - Alb, veţi ajunge să vă exersaţi creativitatea şi să vă dezvoltați priceperea în arta de a decora unghiile. Folosind aceste tipsuri pentru exersat, veţi putea încerca diferite modele de unghii şi veţi obţine în timp, unghii frumoase, perfect proportionate şi curate.