Pahar manichiura special conceput pentru lichide chimice, inclusiv monomerul, degresantul si produse speciale pentru dezinfectarea periilor.

Paharul este fabricat din sticla de calitate, pentru utilizare multipla. Nu se utilizeaza in scopuri alimentare.

Pahar manichiura pentru lichide din sticla 5ml - Transparent

Codul produsului: 1698
Număr articol: EK-11
Soldul stocului: nu avem în stoc
3 ron
2,40 ron
-20%
0,60 €
0,63 $
625 cumpărat
625 cumpărat
Descriere

Pahar manichiura special conceput pentru lichide chimice, inclusiv monomerul, degresantul si produse speciale pentru dezinfectarea periilor.

Paharul este fabricat din sticla de calitate, pentru utilizare multipla. Nu se utilizeaza in scopuri alimentare.

Specificaţii
Specificaţii
Număr articol EK-11
Vizualizări 314
Numărul raftului de depozitare i141
Dimensiunile
Lungimea 3.00
Lăţimea 3.00
Înălțimea 3.20
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Paharul de manichiură pentru lichide din sticlă de 5ml este un accesoriu indispensabil în orice salon de manichiură sau pentru persoanele pasionate de îngrijirea unghiilor acasă. Acest recipient mic și transparent este perfect pentru depozitarea soluțiilor de curățare a unghiilor, lacurilor de unghii și a oricărui alt lichid necesar pentru manichiură.

Paharul de manichiură este fabricat din sticlă transparentă, astfel încât să puteți vedea exact cât de mult lichid mai aveți și să vă gestionați mai bine cantitățile pe care le utilizați. Capacul se închide etanș, astfel încât să nu pierdeți niciun lichid prețios. În plus, sticla este ușor de curățat și rezistentă la zgârieturi.

Acest pahar de manichiură mic și practic este util și pentru extensia unghiilor. Dacă folosiți geluri sau pulberi acrilice în timpul procesului de extensie a unghiilor, aveți nevoie de lichide speciale pentru a le activa. Paharul de manichiură pentru lichide din sticlă de 5ml este perfect pentru depozitarea acestor lichide și își păstrează proprietățile în timpul utilizării.

De asemenea, un alt avantaj al acestui recipient este că poate fi folosit pentru a combina diferite nuanțe de lacuri de unghii. Dacă doriți să creați o nuanță personalizată pentru o manichiură unică, acest pahar de manichiură este soluția perfectă.

Paharul de manichiură pentru lichide din sticlă de 5ml este mic și portabil, ceea ce îl face ideal pentru a fi luat cu dvs. în călătorii. De asemenea, poate fi depozitat ușor într-un dulap sau într-un sertar, ocupând un spațiu minim.

În concluzie, acest pahar de manichiură pentru lichide din sticlă de 5ml este un accesoriu indispensabil pentru orice pasionat de îngrijirea unghiilor. Este mic, practic și ușor de utilizat, fiind perfect pentru depozitarea și gestionarea soluțiilor necesare pentru o manichiură perfectă.