Foarfeca de tuns profesionala, Global Fashion

Codul produsului: 7243
Soldul stocului: mult
120 ron
108 ron
-10%
24,13 €
26,23 $
14 cumpărat

Cantitate:

14 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 262
Dimensiunile
Lungimea 21.00 cm
Lăţimea 8.30 cm
Înălțimea 2.00 cm

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

SET DE FOARFECE
GLOBAL FASHION
pentru tăierea și frezarea părului
FOARFECI
Este bine cunoscut faptul că foarfecele
sunt o extensie a mâinii maestrului!
La urma urmei, cu foarfeca coaforul creează viitoarea coafură. La prima vedere, acesta este un instrument foarte simplu.
Dar simplitatea aparentă este înșelătoare.
GLOBAL FASHION
Atunci când taie, maestrul face aproximativ 1000 de mișcări de tăiere, ceea ce înseamnă că este important ca modelul ales de foarfecă să servească pentru o perioadă lungă de timp și să aducă confort, comoditate și libertate de creativitate în munca de zi cu zi.
Coafură, foarfece profesionale Global Fashion pentru tunsori sunt fabricate din oțel de înaltă calitate. Acestea vă permit să efectuați o tunsoare clasică, tăierea marginilor, tăierea feliilor și o tunsoare precisă. lungimea lamelor este de 5,5 inci.

Foarfecele de tuns premium sunt fabricate din otel inoxidabil japonez de inalta calitate, care este calit pentru a asigura durabilitate si sunt dotate cu lame de precizie ascutite manual.

Aceste foarfeci sunt ideale pentru utilizarea in saloane de coafura si pentru uz personal. Manerul lor usor permite manevrarea fara efort.

Cu o lungime de 5,5 inch, lama este potrivita atat pentru barbati, femei, cat si pentru copii. Datorita texturii lor netede, nu exista riscul de a prinde fire de par intre lame in timpul taierii, ceea ce imbunatateste performanta si precizia taierii.

Inainte de prima utilizare, se recomanda spalarea foarfecelor cu sapun si apa calda, urmata de uscarea lor cu o carpa moale.

O mașină de tuns profesională poate fi o investiție valoroasă pentru orice cu pasiune pentru coafura și îngrijirea părului. Global Fashion este una din cele mai importante branduri de mașini de tuns profesionale, cunoscut pentru calitatea sa superioară și tehnologia avansată.

Mașinile de tuns Global Fashion sunt echipate cu lama precisă, capabilă să taie părul cu acuratețe și să nu tragă sau vătămă scalpul. Acestea sunt construite pentru a înțelege nevoile diferitelor tipuri de texturi de păr, astfel încât să puteți realiza o gamă largă de coafuri, de la accentuarea linilor tunderii la textura părului.

O altă caracteristică importantă a acestor mașini este durata lor de viață ridicată. Global Fashion utilizează doar materiale de cea mai bună calitate și cele mai avansate tehnologii pentru a asigura că produsele lor sunt rezistente la uzură și pot fi utilizate pe termen lung.

Mașinile de tuns Global Fashion sunt foarte ușor de utilizat și de manevrat, ceea ce le face ideale pentru uzul la salon sau acasă. Acestea sunt de asemenea echipate cu o gamă diversă de accesorii și bețe de reglare, astfel încât să aveți la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a crea coafura perfectă.

În concluzie, mașinile de tuns Global Fashion sunt cele mai bune pe piață, datorită calității și performanțelor lor superioare. Acestea pot fi o investiție excelentă pentru oricine care îi place să aibă grijă de părul său și să fie eficient în timpul tunderii. Deci, indiferent dacă sunteți stilist la salon, proprietar de salon sau pur și simplu un pasionat de îngrijirea părului, mașinile de tuns Global Fashion sunt alegerea perfectă pentru dvs.!