Numele produsului: Bec de piese de schimb

.

Bec pentru roata de rezervă LA-Z-1P02

Codul produsului: 6520
Soldul stocului: nu avem în stoc
29 ron
5,83 €
6,32 $
(5)
1 cumpărat
(5)
1 cumpărat
Descriere

Numele produsului: Bec de piese de schimb

.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 204
Opinii (2)

Scrie o părere despre produs

2018-12-03 14:20:17
5

Folosesc produsele Dvs, le recomand.

2018-12-03 14:20:17
5

Folosesc produsele Dvs, le recomand.

Becul pentru roata de rezervă LA-Z-1P02 este un obiect de o mare utilitate în cazul în care în timpul călătoriei aveți nevoie de schimbarea unei anvelope. Are o lumină foarte puternică care va face înlocuirea anvelopei mult mai ușoară și mai sigură. 

Acest bec este conceput special pentru roțile de rezervă ale autoturismelor, fiind compatibil cu majoritatea modelelor de mașini. Este proiectat pentru a funcționa la o tensiune de 12V și are o putere de 5W. 

Un alt avantaj al becului pentru roata de rezervă LA-Z-1P02 este acela că este foarte ușor de instalat și îl puteți monta singur, fără a fi nevoie să apelați la un specialist în service-ul auto. 

Este important să aveți mereu un bec de rezervă în mașină, în cazul în care se întâmplă să se defecteze unul dintre cele existente. În plus, acest bec poate fi foarte util și în timpul călătoriilor de noapte sau în condiții de vizibilitate redusă, pentru că poate fi folosit și ca o lanternă.

Înainte de a cumpăra un bec pentru roata de rezervă LA-Z-1P02, este important să verificați compatibilitatea cu modelul mașinii dvs. și să urmăriți instrucțiunile de instalare. 

În concluzie, becul pentru roata de rezervă LA-Z-1P02 este un obiect de uz general foarte util pentru șoferi, care poate face diferența într-o situație de urgență sau în călătoriile de noapte. Prin achiziționarea acestuia, aveți garanția unei înlocuiri ușoare și rapide a anvelopei defecte, în siguranță și cu minim de efort.