Burete make-up multifunctional conceput pentru intinderea rapida a fondului de ten si a altor produse de machiaj (texturi uscate, lichide, cremoase).

Se livreaza set de 4 bucati.

Set 4 bureti make-up, pentru fond de ten

Codul produsului: 1474
Soldul stocului: mult
6 ron
5,40 ron
-10%
1,21 €
1,31 $
15 cumpărat

Cantitate:

15 cumpărat
Descriere

Burete make-up multifunctional conceput pentru intinderea rapida a fondului de ten si a altor produse de machiaj (texturi uscate, lichide, cremoase).

Se livreaza set de 4 bucati.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 42
Dimensiunile
Lungimea 19.20
Lăţimea 13.00
Înălțimea 2.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

În căutarea unui ten perfect uniform, fondul de ten este un pas important în rutina de machiaj a multor femei. Pentru a obține un finisaj fără cusur, un burete make-up de calitate este esențial. Astfel, setul de 4 bucăți de bureți make-up pentru fond de ten este o investiție excelentă pentru un machiaj impecabil.

Bureții din acest set sunt concepuți pentru a fi utilizați cu fondul de ten lichid sau cremos. Sunt fabricați din spumă fină și moale, astfel încât să nu irite tenul sensibil. De asemenea, absorb excesul de produs și ajută la aplicarea uniformă a fondului de ten.

Setul conține patru tipuri diferite de bureți make-up, fiecare fiind conceput pentru a se potrivi diferitelor zone ale feței. Bureții mai mari și mai rotunzi sunt ideali pentru aplicarea fondului de ten pe fața și gâtul întregi, în timp ce cei mai mici sunt perfect pentru conturarea zonei ochilor și a nasului. Două bureți în formă de ou sunt excelent pentru obținerea unui finisaj uniform și fără cusur.

Datorită calității lor, acești bureți make-up sunt durabili, astfel încât să puteți utiliza aceeași bucată timp de câteva luni de zile. În plus, sunt ușor de curățat cu apă și săpun.

În concluzie, setul de 4 bucăți de bureți make-up pentru fond de ten este o investiție esențială pentru toate femeile care doresc să obțină un machiaj perfect. Cu acești bureți de calitate, puteți fi siguri că fondul de ten este aplicat uniform și fără imperfecțiuni.