Burete cosmetic multifunctional conceput pentru intinderea rapida a fondului de ten si a altor produse de machiaj (texturi uscate, lichide, cremoase).

Se livreaza in set.

Set burete cosmetic pentru make-up

Codul produsului: 1440
Soldul stocului: mult
8 ron
7,20 ron
-10%
1,61 €
1,72 $
31 cumpărat

Cantitate:

31 cumpărat
Descriere

Burete cosmetic multifunctional conceput pentru intinderea rapida a fondului de ten si a altor produse de machiaj (texturi uscate, lichide, cremoase).

Se livreaza in set.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 202
Dimensiunile
Lungimea 23.00
Lăţimea 18.00
Înălțimea 5.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Dacă ești pasionată de make-up, știi că unul dintre cele mai importante instrumente pentru un machiaj perfect este buretele cosmetic. Această mică unealtă ne ajută să aplicăm fondul de ten, baza de machiaj, blush-ul sau pudra cu precizie și uniform, fără a lăsa urme sau pete neplăcute pe ten.

Deși există diferite tipuri de bureți cosmetici, de la cei plate, din silicon sau din spumă, cele mai populare sunt bureții în formă de ou sau ovali. Aceștia sunt foarte versatili și pot fi utilizați pentru orice tip de machiaj.

Dacă ești în căutarea unui set de bureți cosmetici pentru make-up, îți recomandăm să încerci setul de la Real Techniques. Acest set conține patru bureți cu diferite dimensiuni și grade de densitate, ideale pentru aplicarea diferitelor produse cosmetice.

Primul burete este cel mai mare și mai pufoș, perfect pentru un machiaj natural și luminos, cu o acoperire ușoară. Al doilea burete este mai mic, mai dens și mai precis, ideal pentru aplicarea corectorului sau a cremelor de contur. Al treilea burete este în formă de con și poate fi utilizat pentru aplicarea fardului de obraz sau pentru accentuarea pomeților. În cele din urmă, cel de-al patrulea burete este o traforată plată, perfectă pentru aplicarea pudrei sau a iluminatorului.

Acești bureți sunt fabricați din spumă de calitate, care nu se dezintegrează la aplicarea produselor cosmetice. De asemenea, sunt foarte ușor de curățat și de întreținut, astfel încât pot fi reutilizați de mai multe ori.

În concluzie, un set de bureți cosmetici este un must-have pentru orice iubitoare de make-up. Alege un set de calitate, ușor de utilizat și de întreținut și vei obține un machiaj perfect care va dura întreaga zi.