Adezivul stilou este conceput pentru lipirea decoratiunilor pe unghii. Acesta este transparent foarte puternic si se usca in lampa UV.

Adeziv UV decoratiuni stilou Diamond Global Fashion 10ml

Codul produsului: 4307
Număr articol: K-03
Soldul stocului: mult
31 lei
24,80 lei
-20%
6,20 €
6,51 $
10 cumpărat

Cantitate:

10 cumpărat
Descriere

Adezivul stilou este conceput pentru lipirea decoratiunilor pe unghii. Acesta este transparent foarte puternic si se usca in lampa UV.

Specificaţii
Specificaţii
Număr articol K-03
Vizualizări 574
Numărul raftului de depozitare I155
Termen de valabilitate 3 ani
Dimensiunile
Lungimea 10.00
Lăţimea 2.30
Înălțimea 2.30
Volum 10.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Adezivul UV pentru ornamente tip stilou de la Global Fashion este un produs esențial pentru orice pasionat de extensii de unghii cu adezivi. Această soluție rezistentă la apă și la lovituri este ideală pentru a fixa rapid și eficient ornamentele decorative pe unghiile vopsite.

Ambalat într-un flacon de 10 ml, adezivul UV pentru ornamente tip stilou de la Global Fashion este ușor de folosit și are un aplicator subțire, potrivit pentru conturarea detaliilor mici și precise ale ornamentelor. Datorită consistenței sale vâscoase, adezivul se aplică facil, penetrând bine în porii unghiei, pentru a se asigura că ornamentul rămâne ferm fixat.

În plus, adezivul UV de la Global Fashion este sigur pentru piele și nu irită cuticulele sau unghiile. Astfel, îl puteți folosi în siguranță pentru a crea o varietate de modele și stiluri personalizate, care să vă atragă toate privirile.

Pentru a vă bucura de acest adeziv eficient și durabil, aplicați o mică cantitate de adeziv pe unghie, poziționați ornamentul și aplicați lumina UV timp de câteva secunde pentru a consolida fixarea. În scurt timp, veți vedea cum ornamentul dumneavoastră se transformă într-un accesoriu strălucitor pentru unghiile dvs.

Cu adezivul UV pentru ornamente tip stilou de la Global Fashion, puteți da o notă de rafinament mâinilor dvs. și veți fi în măsură să creați stiluri unice care să se potrivească oricărei ocazii. Folosiți acest produs pentru a experimenta și pentru a vă personaliza unghiile, precum și pentru a vă asigura că decorurile rezistă prin cele mai dificile testări în timp.

În concluzie, adezivul UV pentru ornamente tip stilou de la Global Fashion este un produs excelent care asigură o fixare solidă și rezistentă pentru ornamentele dumneavoastră de unghii, cu un aplicator precis și cu o tehnologie de înaltă calitate, iar rezultatele vor fi cu adevărat impresionante.