Codul mărfurilor-03E121

Gel lac Moonlight (Grow in Dark) 03

Codul produsului: 2892
Soldul stocului: nu avem în stoc
10 ron
9 ron
-10%
2,01 €
2,16 $
4 cumpărat
4 cumpărat
Descriere

Codul mărfurilor-03E121

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 141
Numărul de produse î ntr-o cutie 24
Numărul raftului de depozitare Е121
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 03
Dimensiunile
Lungimea 3.00
Lăţimea 3.00
Înălțimea 7.00
Volum 10.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Gel lacurile semipermanente sunt acum la mare căutare în rândul femeilor, datorită faptului că acestea au o durată mai mare de viață decât oja simplă și adesea sunt mult mai rezistente în fața uzurii, loviturilor sau deteriorărilor.

Printre cele mai populare brand-uri de gel lacuri se numără și Moonlight, care a lansat un produs interesant, potrivit pentru ocazii speciale sau pentru persoanele care doresc unghiile într-un mod diferit. Este vorba despre Gel lacul semipermanent Moonlight (Grow in Dark) 03.

Acest gel lac este special datorită efectului său. În lumina naturală, unghiile arată perfect normale într-o nuanță de roz-închis, dar în condiții de întuneric razează o lumină uimitoare, semănând cu o noapte cu stele strălucitoare. Acest efect "grow in dark" este incredibil de frumos și fascinant și îl face perfect potrivit pentru petreceri sau evenimente speciale, sau pur și simplu pentru a adăuga un pic de strălucire și personalitate unghiilor tale.

Gelul Moonlight este ușor de aplicat și se poate folosi independent sau ca o suprafață de lucru peste alte culori de bază. Datorită structurii sale dense, va fi mai durabil decât oja normală și nu se va ciobi chiar și în condiții de uzură extremă, precum spălarea vaselor sau activitățile zilnice.

În plus, acest gel lac este disponibil într-o nuanță destul de rară în piața semipermanentă - rozul închis, care îi oferă un aer elegant și sofisticat.

În concluzie, Gel lac-ul semipermanent Moonlight (Grow in Dark) 03 este un produs incredbil de special, care poate fi folosit la ocazii speciale sau pur și simplu pentru a-ți adăuga un pic de personalitate unghiilor tale. Este ușor de aplicat, durabil și oferă un efect uimitoare "grow in dark", perfect pentru o noapte cu stele strălucitoare. O alegere perfectă pentru toate femeile care caută unghiile semipermanente de calitate.