Codul produsului: 17962
Soldul stocului: nu avem în stoc
3 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare
Колпачки абразива pentru pedichiura sunt un accesoriu indispensabil pentru orice specialist în manichiură și pedichiură. Acestea sunt folosite pentru a netezi și a forma unghiile și sunt disponibile în multiple dimensiuni și granulații.

În acest articol, vom discuta despre колпачки абразива pentru pedichiura cu dimensiunea de 13*19 mm și granulația #100, de culoare lila, care sunt disponibile într-un pachet de 50 de unități.

Aceste колпачки sunt fabricate dintr-un material abraziv de înaltă calitate, care nu se va uza prea repede în timpul utilizării. De asemenea, acestea au un aderent puternic pe baza lor, ceea ce permite o fixare sigură pe instrumentele de frezare electrice.

Granulația #100 este considerată una medie, fiind potrivită pentru netezirea și modelarea unghiilor într-un mod delicat, astfel încât să nu le rănești și să le oferi o formă adecvată. Culoarea lila este o alegere populară pentru cei care doresc un produs estetic plăcut.

Acest produs poate fi utilizat atât în manichiură, cât și în pedichiură și poate fi utilizat pentru a îndepărta rapid și ușor straturile groase de unghii și piele mortă. Este important să fii atent în timpul utilizării acestui produs pentru a evita leziuni sau durere.

În concluzie, колпачки абразива pentru pedichiura cu dimensiunea de 13*19 mm și granulația #100, de culoare lila, sunt un accesoriu indispensabil pentru orice persoană care se ocupă de manichiură și pedichiură. Acum, acest produs este disponibil într-un pachet de 50 de unități, iar utilizarea lor va face procesul de lucru mai rapid, mai eficient și mult mai comod.