Codul produsului: 17461
Soldul stocului: nu avem în stoc
15 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare
1 cumpărat
ID: 22257
Livrare GRATUITĂ +
316 ron
284,40 ron
-10%
În ultima vreme, tot mai mulți oameni au început să își facă manichiura și pedichiura acasă, cu ajutorul unor aparate special concepute în acest scop. Printre cele mai apreciate astfel de aparate se numără și frezele electrice, capabile să asigure o îngrijire perfectă a unghiilor la viteze foarte mari.

Unul dintre cele mai populare astfel de aparate este freza electrică ZS-717-white, cu o putere de 65W și o viteză de rotație impresionantă de 45000 de rotații pe minut. Această freză reprezintă o soluție ideală pentru persoanele care caută o îngrijire a unghiilor profesionistă, dar doresc să o realizeze în confortul propriului cămin.

Aparatul vine dotat cu numeroase accesorii, ce permit realizarea mai multor tipuri de tratamente pentru unghiile de la mâini și picioare. De asemenea, ZS-717-white dispune și de o lumină LED, care luminează zona pe care urmează să o lucrați, asigurând o precizie ridicată a manevrelor.

Un alt avantaj al acestei freze electrice este faptul că poate fi utilizată în mai multe moduri. De exemplu, puteți alege să ajustați viteza de rotație în funcție de nivelul de sensibilitate al pielii sau al unghiilor, astfel încât să nu fie provocate iritații sau durere. De asemenea, puteți folosi freza pentru a îndepărta toate tipurile de pete, sau pentru a arta modelul dorit pe unghii.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unui aparat pentru manichiură și pedichiură care să vă asigure o îngrijire completă și profesională a unghiilor, atunci freza electrică ZS-717-white este una dintre cele mai bune soluții disponibile pe piață. Cu această freză, puteți să vă bucurați de unghii frumoase și îngrijite fără efort și în confortul casei dumneavoastră.