Massage roller

Codul produsului: 17397
Soldul stocului: nu avem în stoc
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare
Un masaj cu rolele poate face minuni pentru tenul tău! Dacă încă nu ai încercat, trebuie să știi că acest tip de masaj poate fi incredibil de relaxant și de benefic pentru sănătatea pielii tale.

Un masaj cu rolele se realizează cu ajutorul unui dispozitiv numit masajul cu role. Acesta constă, de obicei, din două role cilindrice, fixate pe un cadru plastic. Rolurile sunt acoperite cu un material moale și neted, astfel încât să permită o alunecare lină peste piele.

Atunci când se efectuează masajul cu role, se aplică o presiune ușoară asupra pielii, cu ajutorul rolelor, utilizând miscări scurte și circulare. Masajul cu role poate fi aplicat pe orice parte a corpului, dar este cel mai popular pentru a preveni și trata ridurile faciale.

Rolurile de masaj pot îmbunătăți circulația sângelui și a limfei, ajutând la eliminarea toxinelor și la reducerea inflamației sau a umflăturilor. În plus, masajul cu role poate întări mușchii și poate restabili structura pielii, ceea ce duce la un aspect mai tânăr și mai sănătos.

Pentru a obține cele mai bune rezultate prin masajul cu role, începe prin a aplica o cremă hidratantă sau un ulei de masaj. Acest lucru va ajuta rolele să se alunece mai ușor pe piele și să nu cauzeze iritații sau fisuri.

În timpul masajului, ai grijă să aplici o presiune uniformă pe toată zona pe care o masajezi. Încercați să nu apăsați prea tare, astfel încât să nu cauzeze nici o durere sau disconfort.

Dacă dorești să îți îmbunătățești rutina de îngrijire a pielii sau doar să experimentezi o tehnică nouă de masaj, încearcă un masaj cu role! Poți găsi rolele de masaj online sau în magazinele de produse cosmetice și de îngrijire a pielii.  În plus, masajul cu role poate fi o modalitate distractivă și relaxantă de a-ți petrece timpul acasă, în timp ce te îngrijești în același timp.