Vârfuri de gel pentru extensii de unghii, formă "balerină medie", 240 buc.

Codul produsului: 16889
Soldul stocului: nu avem în stoc
52 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 6
Dimensiunile
Lungimea 10.00
Lăţimea 11.00
Înălțimea 3.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Dacă vrei să ai unghii lungi și elegante în mod rapid și ușor, extensiile de unghii cu gel sunt cea mai bună opțiune pentru tine. Una dintre cele mai importante componente în crearea unghiilor false sunt vârfurile de gel, care se potrivesc perfect cu unghia naturală și permit aplicarea stratului de gel peste ele.

În special, forma "balerină medie" este una dintre cele mai populare și la modă în prezent. Această formă are o vârf alungit și rotunjit, asemănător cu vârful unei pantofi de balet, iar partea de jos este mai îngustă, creând iluzia de picioare lungi și subțiri. Această formă este perfectă pentru cei care caută unghiile lungi și subțiri, dar și îngrijite pe termen lung.

Dacă ești în căutarea unor vârfuri de gel pentru extensii de unghii într-o formă specifică sau dimensiune, ai noroc, deoarece există o varietate largă de modele și dimensiuni disponibile pe piață, inclusiv vârfuri de gel pentru forma "balerină medie". De exemplu, poți găsi seturi de 240 bucăți de vârfuri de gel care să poată fi utilizate pentru diferite forme de unghii în funcție de preferințele și nevoile tale.

Dacă ai nevoie să întreții unghiile false și să înlocuiești vârfurile de gel, atunci trebuie să știi că majoritatea acestora sunt dizolvabile și ușor de îndepărtat. Dacă ai optat pentru extensii cu gel, trebuie să îndepărtezi cu grijă stratul de gel cu ajutorul acetonei, fără a afecta vârful de gel.

Cu seturile de vârfuri de gel pentru forma "balerină medie", poți crea cele mai elegante și rafinate unghii false în confortul propriei case. Încearcă să experimentezi cu diferite nuanțe de lac de unghii sau să adaugi niște elemente de design, cum ar fi pietre sau confetti, pentru a da unghiilor tale un aspect mai personalizat. Indiferent dacă ai nevoie de unghiile pentru un eveniment special sau pur și simplu pentru a te simți mai bine în pielea ta, vârfurile de gel pentru extensii de unghii sunt investiția perfectă pentru tine.